Jij bent weer van harte welkom in onze showroom! Maak direct een afspraak.

Toiletruimte Danilo

Toiletruimte Danilo

Toiletruimte Danilo is tijdloos én volgens de laatste trends ingericht. Klinkt als een moeilijke combinatie, maar deze toiletruimte laat zien dat het mogelijk is. Het zwart en witte kleurgebruik is namelijk tijdloos, terwijl de tegels in deze ruimte juist erg populair zijn. De Portugese tegels en metro tegels geven de ruimte een speelse touch.

  • Trendy black and white
  • Speelse Portugese tegels
  • Fonteinmeubel voor extra opbergruimte

Een handig fonteinmeubel voor extra opbergruimte

Vind jij het ook een slordig gezicht wanneer de luchtverfrisser los in de ruimte staat? En wil jij graag extra opbergruimte hebben om een voorraad wc rollen op te slaan? Kies dan voor een handig fonteinmeubel. Een fonteinmeubel neemt net zoveel ruimte in beslag als een los fonteintje, maar biedt extra ruimte om toilet artikelen op te bergen.

Waar bestaat deze toiletruimte uit?

Deze toiletruimte is voorzien van het Ben Sito toilet. Dit toilet heeft een Xtra Glaze beschermlaag en is daardoor extra gemakkelijk schoon te maken. Het toilet wordt geleverd met een bijpassend wit bedieningspaneel en gemakkelijk te installeren inbouwreservoir. Daarnaast vind je in deze toiletruimte ook een glanzend wit fonteinmeubel terug met een strakke Ben Lavion fonteinkraan. De ZACK accessoires maken het geheel af!

1.416,-
Toiletset 1158 696
Fonteinset 651 392
Accessoires 398 328

Benieuwd hoe deze toiletruimte in jouw ruimte staat?

Start 3D tool Plan gratis adviesgesprek