Jij bent weer van harte welkom in onze showroom! Maak direct een afspraak.

Badkamer Evana

Badkamer Evana

Badkamer Evana heeft een verfijnde en elegante badkamerstijl. De ruimte voelt vriendelijk aan door het gebruik van zachte kleuren, zoals de beige tegels en het witte badkamermeubel. Ook voeren ronde vormen de boventoon, zoals de uitloop van de wastafelkranen en het D-vormige hangtoilet. Dit alles zorgt ervoor dat de badkamer tijdloos oogt, waar je zeker lang plezier van hebt.

  • Verfijnde badkamer: sfeervol en warm
  • Mooi gecentreerde inloopdouche
  • Sfeervolle nisjes

Ruime inloopdouche met sfeervolle nisjes

Bij badkamer Evana staat de ruime inloopdouche centraal. Het voordeel van deze opstelling is dat je het ruimtelijke effect creeërt van een inloopdouche, maar weinig last hebt van spatwater omdat de douche toch grotendeels is afgesloten. Daarnaast creëer je op deze manier gezellige nisjes die voorzien zijn van spotverlichting. Super sfeervol!

Waar bestaat deze badkamer uit?

De Evana badkamer bestaat uit een hoogglans wit badkamermeubel met twee stijlvolle hoge wastafelkranen. De ruime spiegelkast biedt extra opbergruimte. Daarnaast is de badkamer voorzien van een compleet Duravit Starck randloos toilet met inbouwreservoir en bedieningspaneel. De complete doucheruimte bestaat uit een inloopdouche, een douchebak en een complete Ben Lavion regendoucheset in glanzend chroom.

4.871,-
Badmeubel met spiegel 3715 2545
Doucheruimte 2532 1588
Toiletset 1061 738

Benieuwd hoe deze badkamer in jouw ruimte staat?

Start 3D tool Plan gratis adviesgesprek