Top 5 populairste toiletaccessoires

Top 5 populairste toiletaccessoires

Wist je dat je gemiddeld 2 jaar op je hele leven doorbrengt op het toilet? Vroeger werd er nauwelijks aandacht besteed aan de uitstraling van de toiletruimte. Je had keuze uit slechts een beperkt aantal toiletten en accessoires. Nu zijn er gelukkig talloze toiletaccessoires verkrijgbaar die deze ruimte een stuk aangenamer maken. Het aanschaffen van stijlvolle toiletaccessoires zorgt dan ook voor 2 jaar meer plezier in jouw leven! Ben je benieuwd naar de top 5 populairste toiletaccessoires? Lees verder en ontdek!

1. Een gekleurde toiletborstel

Voorheen had je vrijwel geen keuze op het gebied van toiletborstels. Tegenwoordig kies je uit talloze varianten in verschillende kleuren, vormen en maten. Hierdoor dient de borstel niet alleen als functioneel product, maar is het ook een stijlvolle toevoeging aan ieder toilet. De industriële interieurstijl zien we bijvoorbeeld steeds vaker terug. Hier past dan ook perfect een mat zwarte toiletborstel bij. Bekijk bijvoorbeeld eens de Saniselect black closetborstelgarnituur of de zwarte Sealskin Brix closetrolrek.

Bekijk alle toiletborstels

2. Inbouw toiletaccessoires

Houd jij van een moderne en strakke uitstraling in jouw toiletruimte? Dan zijn de inbouw toiletaccessoires wellicht iets voor jou. Deze luxe accessoires zijn ingebouwd in de muur, waardoor je een strakke uitstraling in het toilet creëert. Bekijk bijvoorbeeld eens aan de inbouw accessoires van Looox.

3. Gekleurde handdoeken

Een handdoek is een onmisbaar product in iedere toiletruimte. Na het wassen van je handen na ieder toiletbezoek, is het belangrijk dat je een handdoek bij de hand hebt. Een handdoek zorgt voor wat meer warmte en kleur in deze ruimte. Dankzij het ruime assortiment kies je gemakkelijk voor een handdoek die perfect aansluit bij de rest van het interieur. Bekijk de verschillende handdoeken van Sanidirect hier.

4. Heerlijke geuren

Zeepjes en handlotions zorgen niet alleen voor schone handen na het toiletbezoek, maar dienen ook als stijlvol accessoire in de toiletruimte. Daarom behoren de zeeppompjes en -dispensers ook tot de top 5 populairste toiletaccessoires. Bekijk bijvoorbeeld eens de prachtige zeeppompjes van Sealskin, zoals de Sealskin Conical zeeppomp.

5. Plantjes in het toilet

Breng wat meer kleur naar de toiletruimte door te kiezen voor een plantje. Een simpel plantje kan al veel veranderen aan de uitstraling van deze ruimte. Daarnaast hebben de planten een zuiverende werking en zorgen ze voor extra zuurstof. Dat betekent een schoner en frisser toilet!

Bekijk de producten in de webshop of winkel

Wil je nog meer tips of inspiratie? Neem een kijkje tussen alle accessoires in onze webshop of kom langs in een van onze winkels. Laat je inspireren en ontvang het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de beste producten.

Plan een afspraak