Top 3 waskommen

Top 3 waskommen

Wanneer je je badkamer opnieuw gaat inrichten en een unieke stijl wilt geven, is een waskom een musthave in deze ruimte. De waskom is een populair product en zien we steeds vaker terug in de badkamer. Een waskom dient als echte eyecatcher in jouw badkamer door de unieke vormgeving. Waskommen zijn er in veel verschillende maten, kleuren en designs. We zetten graag onze top 3 waskommen voor jou op een rijtje.

1. De keramische waskom

Een keramische waskom staat voor design en kwaliteit met een natuurlijke afwerking. Het hoogwaardige materiaal is waterbestendig en licht van gewicht. Daarnaast is deze kom slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product waar je lang plezier van hebt. Wanneer je twee waskommen naast elkaar wilt plaatsen op een wastafel(blad) en deze precies gelijk moeten zijn, is een keramische waskom de meest veilige optie. De keramische waskom is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, vormen en maten. Onze favoriet is de Ben Opbouwkom. Deze ronde waskom met een goede prijs/kwaliteitsverhouding is een ware eyecatcher in jouw badkamer. 

2. Waskom van Solid Surface

Ook een waskom van Solid Surface is een duurzame en stijlvolle optie. Het materiaal Solid Surface is de laatste jaren erg populair en komt vaak terug in badkamers. De producten met dit materiaal zijn namelijk slijtvast, vochtbestendig, schoon en vlekwerend. Het materiaal zorgt ervoor dat bijtende stoffen het oppervlak niet aantasten. Hierdoor heb je gegarandeerd een product waar je lang van geniet. Vaak zien we Solid Surface producten terug in een mat witte kleur kleur, maar er zijn ook vele andere kleuren mogelijk met dit materiaal.

3. Natuurstenen waskom 

Met een natuurstenen waskom ben je verzekerd van een uniek product in jouw badkamer. Natuursteen is een erg populair product vanwege zijn luxe en unieke design. Ook de natuurstenen waskommen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Onze favoriet van de natuurstenen waskommen is de Forzalaqua Firenze opzetkom hardsteen gezoet. Deze natuurstenen waskom is natuurlijk afgewerkt. Met deze waskom heb je pas echt een bijzonder product in de badkamer waar het oog gelijk op valt.

Kom langs in een van onze winkels

Is een waskom voor in de badkamer iets voor jou of wil je nog meer inspiratie opdoen? Loop dan binnen in een van onze Sanidirect winkels of maak een afspraak en bekijk de producten in het echt. Uiteraard helpen de medewerkers je graag bij het maken van de juiste keuze.