Primabad spiegelkast: overzichtelijk uit het zicht

Primabad spiegelkast: overzichtelijk uit het zicht

In de badkamer worden hoge eisen gesteld aan badmeubelen. De meubels moeten voldoende opbergruimte bieden en naast een mooie uitstraling beschikken over een praktische indeling. Een Primabad spiegelkast, een spiegel en opbergmeubel ineen, voldoet aan al deze voorwaarden en méér.

Zet de toilettas aan de kant

Ben jij het graaien in je toilettas ook zo zat? Lekkende tubes, losse dekseltjes en dopjes, nooit direct vinden waar je naar op zoek bent op het moment dat je het nodig hebt. Kies dan voor een praktisch badmeubel. Een Primabad spiegelkast is niet alleen functioneel, maar straalt tegelijkertijd kwaliteit uit. De hoogwaardige materialen zijn opgewassen tegen de vochtige omgeving en garanderen een lange levensduur. En het beste nieuws? De meubelen van de Nederlandse fabrikant vallen in de categorie ‘betaalbare luxe’. Een prima deal voor een belangrijk onderdeel van jouw badvertrek.

Primabad spiegelkast: alles binnen handbereik

Badmeubelen zijn er in vele vormen en stijlen. Zo kun je kiezen voor een onder- of bovenkast, of je spullen opbergen in een wastafelmeubel. Staande, draaiende spiegelkasten zorgen voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in een badkamer. De kast leent zich uitstekend als verzamelplek van badkameraccessoires. Al je benodigdheden op één plek en altijd binnen handbereik: overzichtelijk en buiten het zicht. Een Primabad spiegelkast met verlichting geeft de badruimte bovendien meer sfeer.

Misgrijpen is er niet meer bij

Heb je alle make-up-, verzorgings- en gezichtsproducten en tandenborstels keurig ondergebracht in één meubel, maar toch nog meer opbergruimte nodig? Voeg dan een onder- of bovenkast toe aan je badkamerinrichting. Zo heb je handdoeken en andere badkameraccessoires bij de hand. Misgrijpen is er niet meer bij; door de verschillende lade-indelingen van het A-merk vind je altijd de meubelindeling die past bij jouw badkamervoorkeuren. Naast meubelen, ontwikkelt de sanitairspecialist ook diverse andere badkameronderdelen. Zo heeft Sanidirect onder meer Primabad-wastafels in het assortiment opgenomen. Karakteristiek in vormgeving, kwaliteit als uitstraling. Prima!