Met een toilet radiator zit je er warmpjes bij

Met een toilet radiator zit je er warmpjes bij

Zelfs in het kleinste kamertje van het huis kun je er nu warm bij zitten. Een toiletbezoek tijdens een koude winternacht of -ochtend blijft een noodzakelijk kwaad, maar heeft in het vervolg niets meer weg van een verkleumde strafexpeditie. Met een toilet radiator zit je er namelijk ook in het holst van de nacht en bij het ochtendgloren warmpjes bij.

Nooit meer met het verkeerde been uit bed

Het is niet altijd even gemakkelijk om dat heerlijk warme bed uit te stappen in de ochtend. Zeker niet wanneer het kwik daalt tot onder het vriespunt. Maar die opgave wordt met dank aan een toilet radiator iets minder zwaar. De speciaal voor de toiletruimte bedoelde radiatoren zijn voorzien van een aangepast wattage, waardoor de kleine ruimte snel op temperatuur is en tegelijkertijd niet verandert in een privésauna. Maar, toiletradiatoren zijn meer dan alleen functionele kacheltjes.

Toilet radiator: hartverwamend design

Het verwarmen van een ruimte is één ding, tegenwoordig bezorgt het design van een toilet radiator je ook een warm gevoel van binnen. Designradiatoren worden zowel in verticale als in horizontale uitvoeringen ontwikkeld. En of je nu een hangende of liggende radiator wilt; de stijl van je wc of badkamer kun je ook door laten klinken in het verwarmingselement. Een toilet radiator is er namelijk namelijk niet alleen in uitlopende afmetingen, maar wordt ook specifiek ontworpen om te passen in het moderne of klassieke design van hedendaagse sanitairopstellingen. Door de uitdagende gebogen, half- en kwartronde en rechthoekige vormen wordt het kleinste kamertje in één klap trendy!

Een stap verder met vloerverwarming

De echte koukleumen, of moeten we zeggen levensgenieters, kunnen bij Sanidirect nog een stap verder gaan. Het is algemeen bekend dat kou razendsnel via je voeten omhoogschiet door het lichaam. Daar heeft de sanitairspecialist iets op gevonden: vloerverwarming. In slechts een paar stappen van de koude grond naar een heerlijk warme vloer. Zo wordt zelfs opstaan leuk!