In één klik een wandcloset compleet aanschaffen

In één klik een wandcloset compleet aanschaffen

Je kunt natuurlijk alle onderdelen voor je nieuwe toiletset los aanschaffen of bestellen, maar waarom ingewikkeld doen als het zo veel makkelijker kan? Maak een wandcloset compleet door naast de closetpot en -bril in 1 keer ook een inbouwreservoir en bijpassende bedieningsplaat aan te schaffen. Handig en in 1 klap een sfeervol geheel in je badkamer.

Ruimtebewust en veelzijdig in vorm en stijl

Voordat je overgaat een wandcloset compleet in te laden, is het belangrijk voor jezelf te bepalen welke stijl je badkamer heeft of moet gaan uitstralen. Wandclosets zijn veelzijdig. Zo zijn er speciale modellen voor kleine ruimtes, die iets zijn ingekort om zo veel mogelijk ruimte te besparen. Daarnaast is de hoogte waarop het closet gehangen wordt van belang. Over het algemeen wordt aangeraden voor een hoogte van circa 38 centimeter te kiezen, zodat het hele gezin zonder problemen op de toiletpot kan klimmen. Zijn de gezinsleden groter van stuk, dan is 45 centimeter een geschikte hanghoogte.

Een 'plons' houdt nare luchtjes tegen

Niet alleen model en hoogte verschillen per huishouden, ook de spoel kan naar persoonlijke voorkeur worden gekozen. Een wandcloset compleet met diepspoel, oftewel een 'plons', is veruit het meest populair. Deze spoelvorm is hygiënischer en houdt de verspreiding van nare luchtjes goed tegen. De andere optie is een vlakspoel, waarbij de behoefte op een plateau belandt. Vaak krijgt een vlakspoel de voorkeur op de bovenverdieping. Nieuwsgierig? Tussen de diverse closetsets van merken als Villeroy & Boch, Ben en Duravit vind je vast en zeker een wandcloset compleet naar jouw wens.

Een wandcloset compleet naar wens samenstellen

Om meer uit je nieuwe closetset te halen is het aan te raden om voor een toiletzitting die in zijn geheel over de closetpot valt te kiezen. Hygiënisch en tegelijkertijd handig want zo kun je de wc-pot gebruiken als zitje. Houd je liever het heft in handen en wil je zelf een toiletset samenstellen? Geen probleem. De ervaren sanitairspecialisten van Sanidirect helpen je graag bij het uizoeken van de inbouwreservoirs, closetpotten en bedieningsplaten om je wandcloset compleet te maken.