De trend van het moment: rosé en goudkleurige kranen

De trend van het moment: rosé en goudkleurige kranen

Een grote trend op dit moment is het gebruik van rosé en goudkleurige kranen in de badkamer of het toilet. Heb jij deze trend al ergens gespot? Door te kiezen voor rosé of goudkleurige kranen creëer je een luxe en unieke uitstraling in de badkamer of op het toilet. Immers zorgen deze kleurrijke tinten voor een stijlvolle toevoeging die meteen opvalt bij binnenkomst. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn en hoe je deze elegante kranen het beste kunt combineren? Lees dan snel verder. De sanitairspecialisten van Sanidirect vertellen je graag meer over deze trend.

Hoe deze kranen te combineren?

Deze kleurrijke kranen vallen op zichzelf al enorm op in de badkamer of het toilet, maar komen nog mooier tot hun recht als je ze op de juiste manier combineert. Zo kunnen deze rosé en goudkleurige kranen met verschillende materialen en kleuren gecombineerd worden. Heb jij bijvoorbeeld een landelijke badkamer, dan kan een goudkleurige kraan een unieke toevoeging zijn. Bovendien combineert goud goed met hout. Maar ook in moderne badkamers komen deze kranen goed tot hun recht. Tot slot is het ook leuk om de kranen met andere rosé of goudkleurige accessoires te combineren. Kies bijvoorbeeld voor rosé of goudkleurige handdoekhaken, wc-borstelgarnituur of andere kleine accessoires voor een stijlvol geheel.

De Ben Lavion serie

Wie op zoek is naar een rosé of goudkleurige kraan, moet zeker eens de Ben Lavion serie bekijken. Deze serie bestaat uit elegante kranen in diverse kleurtinten, waaronder ook rosé of goud. Ook bevinden zich in dit assortiment naast kranen ook diverse andere producten voor het bad of de douche. Door deze producten met elkaar te combineren kan er een stijlvol geheel worden gecreëerd in de badkamer.

Bekijk onze producten

Kortom, een rosé of goudkleurige kraan is een prachtige basis voor verschillende badkamer- of toiletstijlen. Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden of wil je de kranen simpelweg in het echt bekijken? Kom dan naar een van onze Sanidirect showrooms. Hier vind je een uitgebreide selectie kranen in diverse kleuren, modellen en afmetingen.

Vind een winkel