De meubelwastafel: verklein zorgen, vergroot plezier

De meubelwastafel: verklein zorgen, vergroot plezier

Opgeruimd staat netjes. Letterlijk. Met een meubelwastafel verklein je badkamerzorgen en vergroot je de mogelijkheden. Niet alleen geef je de badkamer een strakke, moderne uitstraling; daarnaast kun je al je badaccessoires en -benodigdheden eenvoudig opbergen dankzij de nieuw gewonnen kastruimte.

Iedereen is gebaat bij ruimte en orde

Meubelwastafels worden over het algemeen gecombineerd met een badkamermeubel. De wastafels zijn vaak minder diep, waardoor het plaatsen van de kom of bak in een meubel een eenvoudige klus is. Door deze indeling ontstaat er flink wat opbergruimte onder de wasbak; dit maakt een meubelwastafel in het bijzonder geschikt voor smalle badkamers met een modern, strak design. Door het ontwerp oogt het badvertrek eigentijds en opgeruimd. En daar is iedereen bij gebaat.

De meubelwastafel als slimmigheidje

Wil je een klein badvertrek groter doen laten lijken? Zorg er dan voor dat de meubelwastafel het eerste in het oog springende onderdeel is bij binnenkomst. Combineer de wastafel met een spiegel of spiegelkast voor een nog ruimtelijker effect. In grote badkamers komen dubbele meubelwastafels goed tot hun recht. Dringen is er niet meer bij; aan de grote wasbak is plek genoeg voor meerdere personen. Geen overbodige luxe voor grotere gezinnen of drukke huishoudens. Ook de gewonnen opbergruimte komt dan extra goed van pas; een extra handdoek of wc-rol is nooit ver weg.

Een wastafelwalhalla bij Sanidirect

Voor elk badvertrek geldt dezelfde optelsom: gebruiksgemak + stijl en ontwerp = badplezier. En daarin speelt de wastafel een hoofdrol. Wat de samenstelling van een huishouden ook is, geen sanitaironderdeel wordt vaker gebruikt. Sanidirect helpt je graag bij het uitzoeken van de wastafel die bij jou past. Om te beginnen met een uitgebreide wastafelcollectie. Van een meubelwastafel tot een opzetwastafel en van opbouwwastafels tot inbouwwastafels: welke voorkeur je ook hebt, binnen het assortiment van Sanidirect heb je opties te over.