Een unieke badkamer met Cielo

Een unieke badkamer met Cielo

Als je op zoek bent naar een moderne badkamer met een zachte, luxueuze uitstraling, dan ben je bij Cielo aan het juiste adres. Het Italiaanse merk biedt een groot assortiment aan badkamermeubels en -accessoires waarmee je jouw badkamer een geheel nieuwe en unieke look geeft. Met oog voor design creëert Cielo een badkamer waar comfort ook niet mag ontbreken. Lees meer over de voordelen van het merk en laat je inspireren.

Strak, stijlvol én trendy

Cielo onderscheidt zich van andere merken door veel gebruik te maken van zachte vormen. Met name de wasbakken, baden en toiletten hebben mooie, ronde lijnen en geen scherpe hoeken, zodat de rust behouden blijft. Ook de kleuren blijven in een rustige sfeer, doordat er veel gebruik wordt gemaakt van lichtgrijs, wit en bruintinten. Zo creëer je een echt wellnessgevoel in je eigen badkamer. Bovendien volgt dit merk de laatste trends. De zwarte frames en de geïntegreerde make-up spiegels zijn hier het perfecte voorbeeld van.

Van bad tot accessoires

Waar je ook naar op zoek bent, Cielo heeft het allemaal. De producten lopen uiteen van een mooi, vrijstaand bad tot een stijlvolle spiegel boven de wastafel. Alles om van je badkamer een mooi geheel te maken. Ook heb je de keuze uit een wastafel compleet met meubel of juist een minimalistisch model waarbij de wasbak enkel op poten staat. Hiermee creëer je een echte eyecatcher in je badkamer. Ook voor toiletten, urinoirs en bidets kun je terecht bij Cielo. Dankzij de ruime keuze zit er altijd wel iets tussen wat aansluit aan jouw smaak en wensen. Bovendien bieden alle meubels comfort en kun je ultiem genieten van jouw badkamer.

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in de meubels en accessoires van het Italiaanse merk Cielo? Loop dan binnen in een van onze winkels of maak een afspraak en bekijk de producten in het echt. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.