Bobbie’s badkamer verbouwing

Bobbie Bodt

Je kent Bobbie misschien van haar sieradenlijn of haar vlogs op YouTube: Bobbie Bodt (29). Altijd in de weer met interieur, kleding en kringloop! Vorig jaar kocht ze een huis in Amsterdam dat ze flink onder handen neemt. Je volgt het in haar YouTube-serie ‘Het hoogste Bodt’. De badkamer in haar nieuwe woning is ook behoorlijk aan vernieuwing toe en dus kwam ze langs bij Sanidirect. Dit bezoek legde Bobbie vast in haar vlog. Bekijk hieronder in de verschillende afleveringen hoe badkameradviseur Merel haar helpt en advies geeft, hoe Bobbie tot de keuze van haar badkamer (lees: droombadkamer!) komt en hoe de badkamer uiteindelijk wordt geïnstalleerd. Je krijg een indruk van het hele proces dat Bobbie van A tot Z heeft doorlopen om haar nieuwe badkamer aan te schaffen.

 
1

Aflevering 1: tijd voor een nieuwe badkamer!

De badkamer van Bobbie gaat op de schop. In deze aflevering komt Bobbie langs bij Sanidirect om haar ideale badkamer samen te stellen. Welke stijl kiest ze? Welke tegels? Wat wordt een goede indeling? Geen bad of wél een bad? Bobbie maakt belangrijke beslissingen. Bekijk de hele aflevering hiernaast.

 
 
2

Aflevering 2: moodboard samenstellen

De indeling van de badkamer is in de vorige aflevering bepaald. Maar voor welke stijl kiest Bobbie? Gaat ze voor een roze, blauwe, witte of zwarte badkamer? Welke tegels kiest ze? Kiest ze voor chroom of zwart? Bobbie en Merel lopen een rondje door de showroom om inspiratie op te doen. Aan de hand van een moodboard kiest Bobbie uiteindelijk voor een gave kleurencombinatie uit en bepaalt ze de materialen. Benieuwd naar Bobbie’s moodboard? Bekijk de aflevering hier.

 
 
3

Aflevering 3: Dit wordt 'm!

De tegels zijn bepaald! Nu nog een keuze maken tussen verschillende producten. Kiest Bobbie voor een gekleurde douchewand of juist niet? Welke regendouche gaat het worden? Gaat ze voor een waskom of voor een badmeubel? Bobbie maakt een keuze en Merel laat de uitgekozen badkamer in een 3D ontwerp zien zodat Bobbie een goed beeld krijgt van haar nieuwe badkamer. Maar wat gaat de badkamer van Bobbie nu eigenlijk kosten? De keuze van de producten heeft invloed op het budget. Je bekijkt het hier.

 
 
4

Aflevering 4: de badkamer verbouwing

Hoe ziet eigenlijk de oude badkamer eruit? Bobbie showt haar oude badkamer en vertelt waarom ze -oh zo graag- toe is aan een nieuwe badkamer. De producten worden bezorgd tot aan de deur en de bestelling wordt gecontroleerd. Huppakee, aan de slag, tijd voor de verbouwing! Bobbie helpt zelf ook mee, maar het is meer werk dan gedacht… Benieuwd naar het proces van de badkamer verbouwing? Bekijk Bobbie’s vlog hier.

 
 
5

Aflevering 5: badkamer reveal

De onthulling! Na het keiharde werken is de badkamer eindelijk klaar. Bobbie is super blij met het eindresultaat en kan niet wachten om ‘m te laten zien. Badkameradviseur Merel komt op bezoek om Bobbies nieuwe badkamer te bewonderen. Ben jij ook benieuwd naar de badkamer? Bekijk het eindresultaat hier.

 

Bekijk het eindresultaat

Benieuwd naar hoe de badkamer eruit ziet? Bekijk dan hier het eindresultaat! Een mooie zwart witte art-deco boetiek badkamer, helemaal volgens de wensen van Bobbie.

Bekijk het eindresultaat