Inspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer? Meld je aan!

Hotel chique badkamer
Heeft je badkamer een bijzondere vorm? Of is jouw badkamer zo klein, dat je niet weet wat je ermee aan moet? Of weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen met je zoektocht naar een nieuwe badkamer?

Meld je dan aan voor onze online inspiratie serie: uitdaging van formaat!

Onze medewerkers helpen je met hun expertise en gaan op basis van jouw klantvraag aan de slag met een badkamerontwerp op maat. Een spannende strijd waarbij rekening gehouden moet worden met de beperkte tijd op de klok.

Het perfecte badkamerontwerp voor jou!

De twee ontwerpen worden aan het eind van het online programma uitgelicht, waarna jij samen met het publiek kiest welke badkamer heeft gewonnen. Zo helpen we jou aan dé perfecte badkamer die niet alleen goed in de ruimte past, maar ook geheel aansluit op jouw smaak en stijl. Ook zit de serie vol met inspiratie en tips voor de kijker. Zodat iedereen die moeite heeft met het vinden van de juiste badkamer, geholpen is.

Meld je aan!

Kun jij wel wat hulp gebruiken en wil je graag advies ontvangen van twee experts van Sanidirect? Meld je dan gratis aan als mogelijke deelnemer via onderstaand formulier en wij nemen contact met je op!