Handdoekringen

Handdoekringen zijn ideaal voor in de badkamer om je handdoek uit te hangen en nemen weinig ruimte in beslag. Bij Sanidirect hebben we ronde, ovale, vierkante en zelfs trapezium gevormde handdoekringen in het assortiment. En er zijn verschillende stijlen: van modern tot klassiek, voor ieder wat wils. Bekijk het assortiment handdoekringen hieronder.

2 producten

2 producten

Handdoekringen in gebruik

Handdoekringen kan je op allerlei plekken in de badkamer bevestigen. Ze nemen niet veel plek in en steken niet ver uit naar voren. Plaats bijvoorbeeld een handdoekring naast de wastafel om direct en zelfs met je ogen dicht naar je handdoek te kunnen grijpen. Een andere logische plek om één of meerdere handdoekringen te plaatsen, is bij of naast de inloopdouche. Hier heb je meestal niet veel plaats, maar het is wel fijn om vanuit de douche je handdoek te kunnen pakken. Het fijne aan een handdoekring is dat je je handdoek kunt uithangen zonder dat je een groot handdoekrek nodig hebt.

Het assortiment handdoekringen

Het assortiment handdoekringen van Sanidirect is erg breed. Je hebt keus uit verschillende modellen en stijlen. Kijk voor een klassieke of landelijke stijl bij het merk Axor. Ben en Duravit bieden meerdere moderne handdoekringen, terwijl je bij Geesa en Grohe aan het juiste adres bent voor bijzondere designs. Zoek je een model dat erg praktisch is in gebruik? Kies dan uit de collectie open handdoekringen. Hierbij kan je je handdoek gemakkelijk en snel terughangen na gebruik. De meeste handdoekringen in onze collectie zijn van chroom of messing. Maar bekijk ook eens de modellen van rvs spiegelglans voor een bijzonder effect.

Bestellen in de webshop

Een droge handdoek is wel zo lekker wanneer je schoon uit bad stapt of onder de douche vandaan komt. En een handdoekring is erg praktisch in kleine badkamers of op plaatsen in de badkamer waar weinig ruimte is. Bestel jouw handdoekringen in onze webshop en profiteer direct van de scherpste prijs.