Badwanden

Een badwand is een wand die tegen of op de rand van het bad geplaatst kan worden. Met deze wand voorkom je dat je badkamervloer nat wordt als je een bad neemt of als je het bad gebruik om te douchen. Want wie kent dat nou niet? Als je je kinderen in bad doet, heeft dit vaak een waterballet tot gevolg. Maar ook als je zelf een bad neemt is het lastig om niet te spetteren met het water en de boel droog te houden. De badwand is dé oplossing om de badkamervloer droog te houden. Bekijk hier het uitgebreide assortiment aan badwanden van Sanidirect.

Wil jij extra inspiratie opdoen? Vraag dan het gratis magazine aan.

19 producten

Pagina

19 producten

Pagina

Wat is een badwand?

Een badwand is een glazen zijwand voor je bad die ervoor zorgt dat het water niet op de badkamervloer kan spatten. Als je een bad neemt, is het vaak zo dat de badkamervloer nat wordt door het gespetter van het water. Met een badwand heb je hier geen last meer van en kun je veilig het bad uitstappen zonder uit te glijden. Bovendien hoef je zo ook minder schoon te maken! De wanden zijn gemaakt van glas en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Het glas geeft een stijlvolle, maar ook ruimtelijke uitstraling aan jouw badkamer.

De badwanden van Sanidirect

Bij Sanidirect kun je kiezen uit een breed aanbod aan badwanden. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit één- of tweedelige badwanden. Tweedelige badwanden zijn wat breder en hebben vaak een gedeelte dat open en dicht kan. Bij een klein bad heb je al genoeg aan een ééndelige badwand, maar bij een groter model kan het fijn zijn om een tweedelige wand te monteren. Naast de verschillende afmetingen bestaan er ook verschillende designs. Zo bestaan er bijvoorbeeld douchewanden met een ronde of met een vierkante afwerking. Daarnaast kun je ook kiezen voor een bepaald type glas. Helder glas zorgt voor een open en ruimtelijke uitstraling in je badkamer. Wil je wat meer privacy als je een bad neemt? Kies dan voor grijs glas of glas met decoratie. Bij Sanidirect kies je voor het design dat bij jouw badkamer past.

Bestel het product

Heb je een badwand gevonden die perfect bij de uitstraling van jouw badkamer past? Bij Sanidirect bestel je het model naar jouw keuze gemakkelijk online! Bovendien profiteer je bij ons direct van de laagste prijs en een snelle bezorging op een door jou gekozen moment.