Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Superweekend bij Sanidirect!

Bij het installeren van een bad is het van belang voldoende aandacht te besteden aan de badafvoer. Met de moderne aansluitmaterialen van de badafvoeren van Sanidirect maak je de waterafvoer waterdicht en hoef je niet bang te zijn voor een lek. Hieronder vind je badafvoeren van verschillende merken en afmetingen. Kies aan de linkerkant gemakkelijk voor het merk van jouw nieuwe bad en je hebt de bijpassende badafvoer zo gevonden.
Lees meer

Verschillende badafvoeren

Bij het kiezen van de juiste badafvoer, ofwel overloopgarnituur, is het handig allereerst te kijken bij hetzelfde merk als je nieuwe bad. Deze modellen badafvoeren passen vaak het beste, waardoor je zeker bent dat het resultaat lekvrij is. In onze webshop vind je naast de standaard badafvoeren ook verschillende speciale modellen:

  • Voor vrijstaande baden. Voor de montage van een vrijstaand bad heb je een speciale badafvoer nodig. Deze baden zijn namelijk vaak net wat anders gevormd dan een standaard bad.
  • Verlengde waste. In sommige gevallen kan een badafvoer met verlengde waste handig zijn.
  • Voor een extra groot bad. Wanneer je hebt gekozen voor een extra groot bad, heb je hier ook een badafvoer nodig met een speciale lengte.

Het plaatsen van de badafvoer

We geven je graag nog een paar handige tips voor het plaatsen van het bad en de badafvoer. Start met het afsluiten van de watertoevoer voordat je het bad gaan monteren. Zet daarna het bad op een doek of deken om beschadigingen te voorkomen. Het bad moet net niet waterpas staan, zodat het water richting de badafvoer wegloopt. Voordat je verder gaat met de installatie van het bad is het slim om met een emmer water te checken of de badafvoer daadwerkelijk lekvrij is. Zo voorkom je natte verrassingen op een later moment.

Het assortiment

In het assortiment badafvoeren vind je veel verschillende modellen. Meet de maten van de te plaatsen badafvoer goed op en bestudeer de instructies die je krijgt bij het bad. Dan weet je zeker dat je de juiste keus maakt uit het assortiment badafvoeren. Bestel jouw badafvoer in onze webshop en profiteer direct van de scherpste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!