Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
De instapbaden van Sanidirect zorgen voor extra comfort en veiligheid in de badkamer. Door de open badrand is in bad stappen makkelijk, ook wanneer je minder mobiel bent. Vooral voor ouderen en mindervalide mensen zijn instapbaden een uitkomst. Zo kunnen zij in veel gevallen toch zelfstandig douchen of in bad, zonder kans op uitglijden. Bekijk het assortiment instapbaden en instapdouchebaden hieronder.
Lees meer

Is een instapbad wat voor jou?

Het assortiment instapbaden groeit want steeds meer mensen willen of moeten langer thuis wonen. Een instapbad is een fijn hulpmiddel wanneer het moeilijker wordt om zelfstandig te douchen en badderen. Door de verlaagde badrand wordt het risico op ongelukjes minder groot. Zo wordt badderen weer een moment om van te genieten. Instapbaden zijn daarnaast ook snel en gemakkelijk te monteren. Genoeg redenen dus om te kiezen voor het extra comfort van een instapbad.

De mogelijkheden van instapbaden

Binnen de categorie instapbaden maken we onderscheid tussen instapbaden en instapdouche baden. De instapbaden in de webshop van Sanidirect zijn een combinatie van deze twee. Je kan dus in bad én het bad is geschikt om te gebruiken als douche. Het instapbad heeft een opening in de badrand zodat je makkelijk instapt. Wanneer je wil genieten van een bad sluit je deze opening met een schot. Zo wordt de badrand waterdicht afgesloten. Wanneer je het instapbad wilt gebruiken als douche laat je de opening open. Het douchewater zal dan alsnog netjes weglopen via de afvoer. We raden wel aan een badwand te plaatsen om spetteren tijdens het douchen te voorkomen.

Het assortiment

In het assortiment instapbaden vind je verschillende modellen. Meet de maten van het huidige bad of de plaats waar het bad moet komen goed op, alvorens het bad uit te kiezen. Bestel jouw instapbad in onze webshop en profiteer direct van de scherpste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!