Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Badkussens zijn echt een toevoeging aan je bad wanneer je optimaal wilt ontspannen. Misschien herken je het zelf wel: je ligt lekker in bad en toch lig je niet helemaal lekker. Dit komt vaak omdat in een bad geen goede ondersteuning voor het hoofd gegeven wordt. Met een badkussen is dit verleden tijd. Bekijk op deze pagina de verschillende modellen.
Lees meer

Badkussens: optimaal ontspannen

Gebruik een badkussen om optimaal te kunnen ontspannen in je bad en er dan ook echt van te kunnen genieten. Misschien heb je een lange werkdag gehad of een intensieve sport beoefend en heb je behoefte aan een bad. Het is dan vervelend als je hoofd niet lekker ligt, waardoor je er niet helemaal optimaal van kunt genieten. Met de verschillende modellen van Sanidirect is dit verleden tijd. Bekijk in ons assortiment welk badkussen jou comfortabel lijkt.

Modellen badkussens

In het assortiment van Sanidirect heb je verschillende modellen waaruit je kunt kiezen. De meeste modellen zijn geschikt voor zowel ronde als rechte baden. Wil je specifiek een badkussen voor een rond bad? Dan is het Ben Comfort Badkussen een optie. De badkussens worden door middel van een plakrand bevestigd, wat ervoor zorgt dat je kussen tijdens je bad niet kan verschuiven. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het kussen niet te bevestigen en deze los onder je hoofd te plaatsen. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van het kussen en maakt het niet uit hoe lang je bent. Zo kan iedereen in jouw bad optimaal ontspannen en genieten!

Bekijk de producten

Wil jij nog meer genieten van je bad? Bekijk dan nu ons complete assortiment aan badkussens. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!