Badkamerwinkel Sanidirect Weert

Sanidirect Weert

Openingstijden

  • Ma: gesloten
  • Di: 10:00 - 18:00
  • Wo: 10:00 - 18:00
  • Do: 10:00 - 18:00
  • Vr: 10:00 - 18:00
  • Za: 10:00 - 16:00
  • Zo: gesloten 1

Afwijkende openingstijden

1 Vakantiesluiting (28 juli): gesloten
Koopzondag (4 augustus): gesloten
Vakantiesluiting (11 augustus): gesloten
Koopzondag (18 augustus): gesloten
Maak een afspraak
Bezig met laden... Bezig met laden...

Veelgestelde vragen

Uiteraard kun je gewoon binnenlopen in onze sanitairwinkel, ook zonder afspraak. Het is echter wel slim om vooraf een afspraak te maken. Op die manier reserveert een adviseur tijd voor jou om je vrijblijvend advies te geven en voorkom je dat je moet wachten. Tijdens een afspraak is er ook ruimte om zelf rustig door de badkamerwinkel te lopen en alle badkamers te bekijken. En geen zorgen: een afspraak is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast!
Heb je overdag geen tijd om langs te komen? Dan is het mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een afspraak te maken. Bel gerust naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden. En geen zorgen: een afspraak is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast!
Je kunt gratis parkeren bij Sanidirect Weert. Daarnaast is de badkamershowroom in Weert gemakkelijk te bereiken dankzij de centrale ligging.
Wij maken graag een 3D ontwerp op maat in onze badkamershowroom. Zo krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer. Allereerst bepalen we de indeling van je nieuwe badkamer op basis van jouw wensen en de beschikbare ruimte. Daarna zoeken we het sanitair uit. Dit kunnen we vervolgens intekenen zodat je een 3D badkamerontwerp op maat krijgt. Jouw droombadkamer wordt zo realiteit na een bezoekje aan onze sanitairwinkel!
In onze badkamershowroom vind je alles voor een nieuwe badkamer! Laat je inspireren door onze voorbeeld badkamers en toiletruimtes. Deze zijn volledig aan te passen naar wens. Bij Sanidirect vind je al een badkamer voor €2.750! Bekijk daarnaast diverse badmeubels, toiletten en kranen. Bovendien vind je op ons tegelplein heel veel vloer- en wandtegels waarmee je mooie kleurcombinaties kunt maken voor jouw nieuwe badkamer.
Het is mogelijk om sanitair, accessoires of schoonmaakmiddelen direct mee naar huis te nemen! Dit geldt alleen voor de producten die we op voorraad in onze badkamerwinkel hebben. Heb je een bepaald product op het oog dat je direct mee wilt nemen? Neem dan even telefonisch contact op met onze winkel. Uiteraard kunnen we de producten ook thuis laten bezorgen!
FAQ

Lees ervaringen van klanten van sanitairwinkel Sanidirect Weert

Je kunt voor diverse vragen terecht bij badkamerspecialist Sanidirect. Wij adviseren je graag voor een complete badkamer, verbouwing, renovatie en los sanitair.

 

"Wij gaan niet alleen voor het mooiste plaatje, maar kijken ook naar je huidig leidingwerk én een praktische indeling met voldoende opbergruimte."

Patrick en Natasja Geelen

Eigenaren Sanidirect Weert

 

Sanidirect Weert

Sanidirect Weert is open sinds 1 oktober 2021! Je kunt in deze nieuwe winkel in Weert terecht voor het mooiste sanitair én compleet advies voor je nieuwe badkamer. Deze nieuwe Sanidirect winkel biedt volop badkamer inspiratie dankzij meer dan 15 voorbeeld badkamers. Even oriënteren, rondneuzen of een nieuwe badkamer aanschaffen, het is allemaal mogelijk. We verwelkomen je graag in onze nieuwe winkel!

Kom langs voor advies

Weet je niet waar je allemaal op moet letten bij het kopen van een badkamer? Dan ben je in Weert aan het juiste adres! Met meer dan 30 jaar ervaring in de bouw heeft franchiser Patrick voldoende kennis in huis. Zelfs klussers uit Weert en omstreken weten Patrick altijd te vinden als ze advies zoeken voor hun badkamer. Patrick: Bij ons staat kwaliteit en advies op nummer één. Niet alleen houden we rekening met het visuele aspect, maar met onze achtergrond kunnen we ook perfect adviseren in praktische zaken zoals aanleg van leidingwerk en elektriciteit.”

Volop badkamer inspiratie in de showroom

Natuurlijk ben je ook welkom om badkamer inspiratie op te doen. Combineer verschillende vloer- en wandtegels met elkaar om de perfecte kleurcombinatie te vinden. Zet hier een (gekleurde) kraan naar wens bij en je krijgt direct een duidelijk beeld van de sfeer van jouw nieuwe badkamer. Het sanitair uitzoeken wordt zo een stuk makkelijker!

Los sanitair nodig? Je bent welkom!

Geen complete badkamer, maar enkel een nieuwe kraan nodig? Het kan allemaal in de badkamer showroom van Patrick en Natasja. “De gastvrijheid staat voorop.” vertelt Natasja. “Klanten moeten in alle rust een goede keuze kunnen maken, ook als ze op zoek zijn naar een klein onderdeel. Iedereen is welkom."

De koffie staat klaar!

Onze enthousiaste medewerkers staan te popelen om je te helpen om jouw droombadkamer te realiseren. De badkamerwinkel is met het openbaar vervoer goed bereikbaar en parkeren kan gratis voor de deur. Zien we je snel?