Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Sanidirect Heerhugowaard

Adres- & contactgegevens

Deze week

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Koopzondag Gesloten

Aangepaste openingstijden

Koopzondag 22 juli Zondag 22 juli Zo 22 jul Gesloten
Koopzondag 29 juli Zondag 29 juli Zo 29 jul 11:00 - 17:00
Koopzondag 5 augustus Zondag 5 augustus Zo 5 aug Gesloten
Koopzondag 12 augustus Zondag 12 augustus Zo 12 aug Gesloten
Koopzondag 19 augustus Zondag 19 augustus Zo 19 aug Gesloten
Koopzondag 26 augustus Zondag 26 augustus Zo 26 aug 11:00 - 17:00
Koopzondag 2 september Zondag 2 september Zo 2 sep Gesloten

Sanidirect Heerhugowaard

Ben jij op zoek naar nieuw sanitair, badkameraccessoires of een complete badkamer? Dan ben je bij de Sanidirect showroom in Heerhugowaard aan het juiste adres. Hier vind je een tiental volledig ingerichte voorbeeldbadkamers voor eindeloos veel inspiratie voor de inrichting van jouw badkamer. Deze voorbeeldbadkamers zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en uiteraard aan te passen naar wens.

Veel keuzemogelijkheden

Naast onze voorbeeldbadkamers, bieden we ruim veertig verschillende badkamermeubelen aan, die in vele kleuren en varianten leverbaar zijn. Er is een ruim assortiment douche- en badwanden aanwezig, aangevuld met vele voorbeelden op- en inbouw douchekranen en regendouchesets. Op deze manier kun je de verschillende modellen goed met elkaar vergelijken. Uiteraard ontbreken ook de vele soorten wandclosets niet! Naast het bestelbare assortiment bieden we ook een vast assortiment 'direct meenemen' aan in de showroom. Zo vind je bij ons complete toiletsets, inbouwreservoirs, drains (douchegoten) fonteinsets en badkameraccesoires. 

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

De showroom van Sanidirect bevindt zich aan de woonstrip in Heerhugowaard, direct aan de ring Alkmaar en is daardoor zeer goed bereikbaar vanuit de gehele regio. Vanuit Alkmaar, Schagen en Westfriesland rijd je in korte tijd naar onze vestiging. Bovendien parkeer je de auto hier gratis voor de deur. Daarnaast is de woonstrip in Heerhugowaard extra aantrekkelijk om te bezoeken door de rijke aanwezigheid van andere landelijke woonketens.

Bij ons kun je terecht voor een goed en passend advies

De aankoop van een nieuwe badkamer of onderdelen voor de badkamer kan soms om wat extra denkwerk vragen. Je wilt een goede aankoop doen zonder hier spijt van te krijgen. Daarom staan onze professionele adviseurs altijd voor je klaar in onze showrooms. Voor al jouw vragen op het gebied van badkamers kun je bij hen terecht. Onze adviseurs hebben ruime ervaring in het sanitairvak. Zo ben je altijd verzekerd van een passend en persoonlijk advies.

Meer nieuws over Sanidirect Heerhugowaard op onze facebookpagina!

Jurgen Eigenaar

Kijk binnen in onze grote showroom!