Badkamerwinkel Sanidirect Sneek

Sanidirect Sneek

Openingstijden

  • Ma: gesloten
  • Di: 10:00 - 18:00
  • Wo: 10:00 - 18:00
  • Do: 10:00 - 18:00
  • Vr: 10:00 - 18:00
  • Za: 10:00 - 17:00
  • Zo: gesloten 1

Afwijkende openingstijden

1 1ste Paasdag (31 maart): gesloten
2de Paasdag (1 april): 12:00 - 17:00
Maak een afspraak
Bezig met laden... Bezig met laden...

Veelgestelde vragen

Uiteraard kun je gewoon binnenlopen in onze sanitairwinkel, ook zonder afspraak. Het is echter wel slim om vooraf een afspraak te maken. Op die manier reserveert een adviseur tijd voor jou om je vrijblijvend advies te geven en voorkom je dat je moet wachten. Tijdens een afspraak is er ook ruimte om zelf rustig door de badkamerwinkel te lopen en alle badkamers te bekijken. En geen zorgen: een afspraak is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast!
Heb je overdag geen tijd om langs te komen? Dan is het mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een afspraak te maken. Bel gerust naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden. En geen zorgen: een afspraak is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast!
Je kunt gratis parkeren bij Sanidirect Sneek. Daarnaast is de badkamershowroom in Sneek gemakkelijk te bereiken dankzij de centrale ligging.
Wij maken graag een 3D ontwerp op maat in onze badkamershowroom. Zo krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer. Allereerst bepalen we de indeling van je nieuwe badkamer op basis van jouw wensen en de beschikbare ruimte. Daarna zoeken we het sanitair uit. Dit kunnen we vervolgens intekenen zodat je een 3D badkamerontwerp op maat krijgt. Jouw droombadkamer wordt zo realiteit na een bezoekje aan onze sanitairwinkel!
In onze badkamershowroom vind je alles voor een nieuwe badkamer! Laat je inspireren door onze voorbeeld badkamers en toiletruimtes. Deze zijn volledig aan te passen naar wens. Bij Sanidirect vind je al een badkamer voor €2.750! Bekijk daarnaast diverse badmeubels, toiletten en kranen. Bovendien vind je op ons tegelplein heel veel vloer- en wandtegels waarmee je mooie kleurcombinaties kunt maken voor jouw nieuwe badkamer.
Het is mogelijk om sanitair, accessoires of schoonmaakmiddelen direct mee naar huis te nemen! Dit geldt alleen voor de producten die we op voorraad in onze badkamerwinkel hebben. Heb je een bepaald product op het oog dat je direct mee wilt nemen? Neem dan even telefonisch contact op met onze winkel. Uiteraard kunnen we de producten ook thuis laten bezorgen!
FAQ

Lees ervaringen van klanten van sanitairwinkel Sanidirect Sneek

Je kunt voor diverse vragen terecht bij badkamerspecialist Sanidirect. Wij adviseren je graag voor een complete badkamer, verbouwing, renovatie en los sanitair.

 

"100% eerlijk én deskundig advies, dat mag je van ons verwachten! Zodat onze klanten écht kunnen genieten van hun toekomstige badkamer."

Jeroen Viring

Eigenaar Sanidirect Sneek

 

Vrijblijvend adviesgesprek: wat kun je verwachten?

Moodboard
Bekijk de badkamers
Doe inspiratie op met onze voorbeeld badkamers. Geheel naar wens aan te passen!
Voorbeeld badkamers
Bespreek je wensen
Wat wil je graag in jouw nieuwe badkamer?
Badkamer moodboard
Maak een moodboard
Bepaal samen met de adviseur de mooiste kleurcombinaties.
3D badkamerontwerp
Een 3D ontwerp
Ontvang advies over de ideale indeling.
Offerte badkamer
Het kostenplaatje
Ontvang vrijblijvend een offerte van jouw nieuwe badkamer.
Maak een afspraak

Sanidirect Sneek

Wanneer je op zoek bent naar een compleet nieuwe badkamer ben je bij Sanidirect Sneek aan het juiste adres. Ook voor losse onderdelen voor jouw douche, toilet of bad kun je hier terecht. In de showroom van Sanidirect Sneek vind je werkelijk alles voor iedere badkamer of toiletruimte, van badkameraccessoires en tegels tot compleet ingerichte badkamers. Met maar liefst 11 verschillende showroombadkamers krijg je een duidelijk beeld van de diverse badkamerstijlen en mogelijkheden. Hier doe je inspiratie op over verschillende combinaties. Met een ruime keuze in sanitair en tegels vind je hier gegarandeerd waar jij naar op zoek bent.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

De Sanidirect showroom bevindt zich op de Woonboulevard van Sneek en is gemakkelijk te bereiken vanuit de hele regio. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Je parkeert de auto gemakkelijk bij ons voor de deur, waardoor je direct je aankopen mee naar huis kunt nemen. Iedere 1e zondag van de maand is het koopzondag. Er zijn regelmatig extra koopzondagen. Dit zal aangegeven staan op de website.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

De deskundige adviseurs van Sanidirect Sneek staan graag voor je klaar bij het uitkiezen van jouw droombadkamer. Heb jij vragen over een bepaald product of wil je graag wat meer advies voordat je overgaat tot aankoop? Vol enthousiasme geven de adviseurs antwoord op al jouw vragen en voorzien je van een deskundig, vrijblijvend advies. De adviseurs kennen alle producten uit de winkel en kunnen zo gemakkelijk de beste opties aan jou voorstellen, die je vervolgens met elkaar vergelijkt. Samen met de adviseur bekijk je welke keuzes het beste bij jou en jouw badkamer passen. Zo ben je verzekerd van een goede keuze bij Sanidirect Sneek.

Kom naar de winkel

Ben je op zoek naar sanitair onderdelen, een badkamermeubel, tegels of een complete badkamer in Sneek? Breng dan een bezoekje aan Sanidirect. In ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Onze deskundige adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden en helpen je bij het maken van de juiste keuzes.