Badkamerwinkel Sanidirect Almere

Sanidirect: dé badkamerspecialist in Almere

Openingstijden

  • Ma: 10:00 - 18:00
  • Di: 10:00 - 18:00
  • Wo: 10:00 - 18:00
  • Do: 10:00 - 18:00
  • Vr: 10:00 - 18:00
  • Za: 10:00 - 18:00
  • Zo: 11:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

Koningsdag (27 april): gesloten
Maak een afspraak
Bezig met laden... Bezig met laden...

Veelgestelde vragen

Uiteraard kun je gewoon binnenlopen in onze sanitairwinkel, ook zonder afspraak. Het is echter wel slim om vooraf een afspraak te maken. Op die manier reserveert een adviseur tijd voor jou om je vrijblijvend advies te geven en voorkom je dat je moet wachten. Tijdens een afspraak is er ook ruimte om zelf rustig door de badkamerwinkel te lopen en alle badkamers te bekijken. En geen zorgen: een afspraak is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast!
Heb je overdag geen tijd om langs te komen? Dan is het mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een afspraak te maken. Bel gerust naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden. En geen zorgen: een afspraak is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast!
Mocht het wenselijk zijn om advies aan huis te krijgen, dan kunnen wij vooraf bij je langs komen. Een huisbezoek bestaat uit inmeten en de situatie bekijken. Hierna volgt een afspraak in de winkel waarbij wij onze bevindingen met je delen. Bel gerust naar de winkel om de mogelijkheden te bespreken.
Sanidirect Almere bevindt zich op Woonboulevard Doemere, waar meer dan genoeg parkeergelegenheid aanwezig is. Voor slechts 2 euro per dag parkeer je je auto bij ons de hele dag voor de deur. Laadpalen voor elektrische auto’s bevinden zich op ca. 50 meter afstand van de winkel.
Wij maken graag een 3D ontwerp op maat in onze badkamershowroom. Zo krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer. Allereerst bepalen we de indeling van je nieuwe badkamer op basis van jouw wensen en de beschikbare ruimte. Daarna zoeken we het sanitair uit. Dit kunnen we vervolgens intekenen zodat je een 3D badkamerontwerp op maat krijgt. Jouw droombadkamer wordt zo realiteit na een bezoekje aan onze sanitairwinkel!
In onze badkamershowroom vind je alles voor een nieuwe badkamer! Laat je inspireren door onze voorbeeld badkamers en toiletruimtes. Deze zijn volledig aan te passen naar wens. Bij Sanidirect vind je al een badkamer voor €2.750! Bekijk daarnaast diverse badmeubels, toiletten en kranen. Bovendien vind je op ons tegelplein heel veel vloer- en wandtegels waarmee je mooie kleurcombinaties kunt maken voor jouw nieuwe badkamer.
Het is mogelijk om sanitair, accessoires of schoonmaakmiddelen direct mee naar huis te nemen! Dit geldt alleen voor de producten die we op voorraad in onze badkamerwinkel hebben. Heb je een bepaald product op het oog dat je direct mee wilt nemen? Neem dan even telefonisch contact op met onze winkel. Uiteraard kunnen we de producten ook thuis laten bezorgen!
FAQ

Lees ervaringen van klanten van sanitairwinkel Sanidirect Almere

Je kunt voor diverse vragen terecht bij badkamerspecialist Sanidirect. Wij adviseren je graag voor een complete badkamer, verbouwing, renovatie en los sanitair.

 

Een badkamer waar jij je helemaal in thuis voelt: daar doen we het voor! Iedere dag opnieuw.

Ebru Dag

Manager Sanidirect Almere

 

Vrijblijvend adviesgesprek: wat kun je verwachten?

Moodboard
Bekijk de badkamers
Doe inspiratie op met onze voorbeeld badkamers. Geheel naar wens aan te passen!
Voorbeeld badkamers
Bespreek je wensen
Wat wil je graag in jouw nieuwe badkamer?
Badkamer moodboard
Maak een moodboard
Bepaal samen met de adviseur de mooiste kleurcombinaties.
3D badkamerontwerp
Een 3D ontwerp
Ontvang advies over de ideale indeling.
Offerte badkamer
Het kostenplaatje
Ontvang vrijblijvend een offerte van jouw nieuwe badkamer.
Maak een afspraak

Bezoek onze badkamerwinkel in Almere

Op zoek naar nieuw sanitair voor jouw badkamer of zelfs een compleet nieuwe badkamer? Bij Sanidirect vind je alles wat je nodig hebt voor in je badkamer. Weet je nog niet goed wat voor badkamerstijl je mooi vindt? Breng een bezoek aan de badkamerwinkel in Almere. Hier vind je allerlei opstellingen van badmeubels, spiegels, wastafels, kranen, douchecabines en toiletten. Je vindt hier meer dan genoeg opstellingen om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe badkamer of toiletruimte. Ook badkamertegels hebben we voldoende in onze showroom. Van vloertegels tot wandtegels, je vindt het allemaal in de sanitairwinkel in Almere.

Inspiratie opdoen in de showroom

Kom inspiratie opdoen in onze showroom in Almere. Hier vind je showroom badkamers in diverse stijlen, van industrieel tot modern en van klassiek tot landelijk. Proef de sfeer van de verschillende stijlen en ontdek welke stijl bij jou past. En wist je dat iedere badkamer aangepast kan worden? Je kunt zo zelf de ideale badkamer samenstellen, onze adviseurs helpen je hier graag bij!

Vriendelijk personeel

Om jouw badkamer zo goed mogelijk in te richten staan onze professionele adviseurs graag voor je klaar. Heb jij een vraag over een bepaald product of wil je graag wat meer advies voordat je overgaat tot aankoop? Bij Sanidirect Almere bekijk je samen met een van onze adviseurs welke optie het beste bij jouw wensen en behoeften past. Onze adviseurs hebben meer dan 15 jaar ervaring in het vak en zullen daarom altijd de beste combinatie van prijs en kwaliteit adviseren. Ook badkamer renovatie in Almere behoort tot de mogelijkheden. Wil je graag advies en wil je zeker weten dat je meteen aan de beurt bent? Plan dan een vrijblijvende afspraak in met een van onze professionele adviseurs.

Parkeren

Een badkamer in Almere vind je gegarandeerd bij Sanidirect. De Sanidirect showroom bevindt zich op Woonboulevard Doemere in Almere en is gemakkelijk te bereiken met de auto vanuit de gehele regio. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Zo neem je je aankopen gemakkelijk en snel mee naar huis. Voor slechts 2 euro per dag parkeer je je auto bij ons de hele dag voor de deur. Sanidirect is dé badkamerspecialist voor jou in Almere.

Vind je complete badkamer bij Sanidirect

Bij Sanidirect in Almere kun je niet alleen terecht voor losse badkamer producten, maar ook voor complete badkamers. Kies de stijl die bij jou past en wissel het sanitair totdat jouw ideale ruimte ontstaat. Neem daarna een kijkje bij ons uitgebreide tegelplein om je badkamer helemaal compleet te maken. Wij helpen je hier graag bij en zorgen ervoor dat alles compleet én op tijd wordt geleverd.

Kom langs voor een adviesgesprek

Ben je op zoek naar een nieuwe toiletset, badkamermeubel, accessoires of misschien wel een geheel nieuwe badkamer? Breng dan een bezoekje aan Sanidirect Almere. In ons uitgebreide assortiment vind je altijd het product dat je zoekt. Het deskundige personeel voorziet je bovendien van deskundig advies en vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Plan van tevoren een vrijblijvende afspraak in zodat de adviseurs alle tijd voor je kunnen nemen.