Badkamerwinkel Sanidirect Heerlen

Shop jouw sanitair bij Sanidirect Heerlen

Openingstijden

  • Ma: gesloten
  • Di: 10:00 - 18:00
  • Wo: 10:00 - 18:00
  • Do: 10:00 - 18:00
  • Vr: 10:00 - 18:00
  • Za: 10:00 - 17:00
  • Zo: gesloten 1

Afwijkende openingstijden

1 1ste Paasdag (31 maart): gesloten
2de Paasdag (1 april): 12:00 - 17:00
Maak een afspraak
Bezig met laden... Bezig met laden...

Veelgestelde vragen

Uiteraard kun je gewoon binnenlopen in onze sanitairwinkel, ook zonder afspraak. Het is echter wel slim om vooraf een afspraak te maken. Op die manier reserveert een adviseur tijd voor jou om je vrijblijvend advies te geven en voorkom je dat je moet wachten. Tijdens een afspraak is er ook ruimte om zelf rustig door de badkamerwinkel te lopen en alle badkamers te bekijken. En geen zorgen: een afspraak is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast!
Heb je overdag geen tijd om langs te komen? Dan is het mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een afspraak te maken. Bel gerust naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden. En geen zorgen: een afspraak is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast!
Mocht het wenselijk zijn om advies aan huis te krijgen, dan kunnen wij vooraf bij je langs komen. Een huisbezoek bestaat uit inmeten en de situatie bekijken. Hierna volgt een afspraak in de winkel waarbij wij onze bevindingen met je delen. Bel gerust naar de winkel om de mogelijkheden te bespreken.
Je kunt gratis parkeren bij Sanidirect Heerlen. Daarnaast is de badkamershowroom in Heerlen gemakkelijk te bereiken dankzij de centrale ligging.
Wij maken graag een 3D ontwerp op maat in onze badkamershowroom. Zo krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer. Allereerst bepalen we de indeling van je nieuwe badkamer op basis van jouw wensen en de beschikbare ruimte. Daarna zoeken we het sanitair uit. Dit kunnen we vervolgens intekenen zodat je een 3D badkamerontwerp op maat krijgt. Jouw droombadkamer wordt zo realiteit na een bezoekje aan onze sanitairwinkel!
In onze badkamershowroom vind je alles voor een nieuwe badkamer! Laat je inspireren door onze voorbeeld badkamers en toiletruimtes. Deze zijn volledig aan te passen naar wens. Bij Sanidirect vind je al een badkamer voor €2.750! Bekijk daarnaast diverse badmeubels, toiletten en kranen. Bovendien vind je op ons tegelplein heel veel vloer- en wandtegels waarmee je mooie kleurcombinaties kunt maken voor jouw nieuwe badkamer.
Het is mogelijk om sanitair, accessoires of schoonmaakmiddelen direct mee naar huis te nemen! Dit geldt alleen voor de producten die we op voorraad in onze badkamerwinkel hebben. Heb je een bepaald product op het oog dat je direct mee wilt nemen? Neem dan even telefonisch contact op met onze winkel. Uiteraard kunnen we de producten ook thuis laten bezorgen!
FAQ

Lees ervaringen van klanten van sanitairwinkel Sanidirect Heerlen

Je kunt voor diverse vragen terecht bij badkamerspecialist Sanidirect. Wij adviseren je graag voor een complete badkamer, verbouwing, renovatie en los sanitair.

 

"We nemen samen jouw wensen door en komen zo tot een persoonlijk advies en ontwerp van jouw nieuwe badkamer!"

Ton Boonen

Eigenaar Sanidirect Heerlen

 

Vrijblijvend adviesgesprek: wat kun je verwachten?

Moodboard
Bekijk de badkamers
Doe inspiratie op met onze voorbeeld badkamers. Geheel naar wens aan te passen!
Voorbeeld badkamers
Bespreek je wensen
Wat wil je graag in jouw nieuwe badkamer?
Badkamer moodboard
Maak een moodboard
Bepaal samen met de adviseur de mooiste kleurcombinaties.
3D badkamerontwerp
Een 3D ontwerp
Ontvang advies over de ideale indeling.
Offerte badkamer
Het kostenplaatje
Ontvang vrijblijvend een offerte van jouw nieuwe badkamer.
Maak een afspraak

Over onze badkamer showroom in Heerlen

Voor een ruime collectie sanitairproducten en een breed assortiment tegels ben je bij Sanidirect Heerlen aan het juiste adres. Bij deze Sanidirect winkel in het zonnige zuiden vind je werkelijk alles wat je nodig hebt voor jouw sanitaire ruimte. Is jouw badkamer aan vervanging toe, ben je op zoek naar inspiratie of heb je een specifiek badkamerproduct nodig? Kom langs en laat je verrassen door het ruime assortiment.

Tip! Komt het niet uit om binnen openingstijden langs te komen? Dat begrijpen we, neem dan telefonisch contact op met onze winkel: 0455748550. We plannen graag een afspraak in buiten openingstijden!

Sanidirect Heerlen ook in Spanje actief

Wist je dat de sanitair showroom in Heerlen ook in Spanje sanitair kan leveren? Wij bieden je de mogelijkheid om ook in de Spaanse regio Costa Blanca je droombadkamer te realiseren met hoogwaardig A-merk sanitair uit Nederland. Interesse? Kom dan langs of neem contact met ons op!

Sanitair shoppen in Heerlen

Goed sanitair is van harte welkom in ieder huis. Complete badkamers, toiletsets, inloopdouches of losse badkamerartikelen: het is allemaal in mooie opstellingen te bekijken in deze showroom. Hier doe je de nodige inspiratie op en laat je je verrassen door het enorme scala aan mogelijkheden. Verschillende badkameropstellingen en -stijlen laten je zien dat de mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer oneindig zijn. Daarnaast zijn er opstellingen van badmeubels, spiegels, wastafels, kranen, douchecabines en closetten. Onze deskundige adviseurs zullen altijd de beste combinatie van prijs en kwaliteit adviseren.

De tegelcollectie van Sanidirect Heerlen

Tegels zorgen voor een unieke touch aan jouw sanitaire ruimte. Bij Sanidirect Heerlen vind je een ruime collectie tegels. Van grote vloertegels tot speelse wandtegels met unieke vormen. Ook hier bent u voor inspiratie helemaal op de juiste plek. Vergelijk de diverse tegelsoorten met elkaar en ontdek welke tegelsoort het beste bij u en uw badkamer past. Vorm, kleur en design zorgen ervoor dat iedere tegel uniek is.

Parkeergelegenheid

Vlak voor de deur van Sanidirect Heerlen vind je voldoende parkeergelegenheid. Wel zo handig als je jouw aankopen direct mee naar huis wilt nemen. Bovendien is de showroom eenvoudig te bereiken.

Maak een afspraak

Heb jij specifieke vragen of wil je graag persoonlijk advies? Dan is het handig om vooraf een vrijblijvende afspraak in te plannen. Zo bent u er zeker van dat de professionele badkamerexpert de tijd neemt om uw vragen en wensen uitgebreid door te spreken. Op deze manier kunnen uw wensen omgezet worden in een realistisch advies en heeft u alle vrijheid om ondertussen de mogelijkheden te bekijken in de showroom.