Badkamerwinkel Sanidirect Den Haag

Sanidirect Den Haag

Openingstijden

  • Ma: 12:00 - 18:00
  • Di: 10:00 - 18:00
  • Wo: 10:00 - 18:00
  • Do: 10:00 - 18:00
  • Vr: 10:00 - 18:00
  • Za: gesloten 1
  • Zo: 12:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

1 Koningsdag (27 april): gesloten
Hemelvaartsdag (9 mei): 12:00 - 17:00
1ste Pinksterdag (19 mei): gesloten
2e Pinksterdag (20 mei): 12:00 - 17:00
Maak een afspraak
Bezig met laden... Bezig met laden...

Veelgestelde vragen

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur bij Sanidirect Den Haag! Voor slechts 1 euro per uur parkeer je je auto bij ons voor de deur.
Uiteraard kun je gewoon binnenlopen in onze sanitairwinkel, ook zonder afspraak. Het is echter wel slim om vooraf een afspraak te maken. Op die manier reserveert een adviseur tijd voor jou om je vrijblijvend advies te geven en voorkom je dat je moet wachten. Tijdens een afspraak is er ook ruimte om zelf rustig door de badkamerwinkel te lopen en alle badkamers te bekijken. En geen zorgen: een afspraak is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast!
Wij maken graag een 3D ontwerp op maat in onze badkamershowroom. Zo krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer. Allereerst bepalen we de indeling van je nieuwe badkamer op basis van jouw wensen en de beschikbare ruimte. Daarna zoeken we het sanitair uit. Dit kunnen we vervolgens intekenen zodat je een 3D badkamerontwerp op maat krijgt. Jouw droombadkamer wordt zo realiteit na een bezoekje aan onze sanitairwinkel!
In onze badkamershowroom vind je alles voor een nieuwe badkamer! Laat je inspireren door onze voorbeeld badkamers en toiletruimtes. Deze zijn volledig aan te passen naar wens. Bij Sanidirect vind je al een badkamer voor €2.750! Bekijk daarnaast diverse badmeubels, toiletten en kranen. Bovendien vind je op ons tegelplein heel veel vloer- en wandtegels waarmee je mooie kleurcombinaties kunt maken voor jouw nieuwe badkamer.
Het is mogelijk om sanitair, accessoires of schoonmaakmiddelen direct mee naar huis te nemen! Dit geldt alleen voor de producten die we op voorraad in onze badkamerwinkel hebben. Heb je een bepaald product op het oog dat je direct mee wilt nemen? Neem dan even telefonisch contact op met onze winkel. Uiteraard kunnen we de producten ook thuis laten bezorgen!
FAQ

Lees ervaringen van klanten van sanitairwinkel Sanidirect Den Haag

Je kunt voor diverse vragen terecht bij badkamerspecialist Sanidirect. Wij adviseren je graag voor een complete badkamer, verbouwing, renovatie en los sanitair.

 

"Vind je het lastig om de juiste indeling te bepalen? Wij maken graag een deskundig badkamer ontwerp voor je! De koffie staat klaar!"

Danny Bach

Manager Sanidirect Den Haag

 

Vrijblijvend adviesgesprek: wat kun je verwachten?

Moodboard
Bekijk de badkamers
Doe inspiratie op met onze voorbeeld badkamers. Geheel naar wens aan te passen!
Voorbeeld badkamers
Bespreek je wensen
Wat wil je graag in jouw nieuwe badkamer?
Badkamer moodboard
Maak een moodboard
Bepaal samen met de adviseur de mooiste kleurcombinaties.
3D badkamerontwerp
Een 3D ontwerp
Ontvang advies over de ideale indeling.
Offerte badkamer
Het kostenplaatje
Ontvang vrijblijvend een offerte van jouw nieuwe badkamer.
Maak een afspraak

Sanidirect: dè sanitairwinkel in Den Haag

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer en in Den Haag woonachtig? Breng dan een bezoekje aan onze grote Sanidirect vestiging bij jou in de buurt. Een badkamer, tegels of sanitair in Den Haag vind je gegarandeerd naar jouw wens bij Sanidirect. Zodra je binnenstapt in onze showroom zul je verrast worden door de warme en gezellige sfeer die hier hangt. Het gezellige en hechte team van Sanidirect Den Haag staat de hele dag klaar om jou met open armen te ontvangen. Sanidirect Den Haag staat voor verkoop met een glimlach. Ons team vindt het belangrijk dat jij stralend onze showroom verlaat en humor mag dan ook zeker niet vergeten worden tijdens jouw bezoek aan Sanidirect Den Haag.

De mogelijkheden bij Sanidirect Den Haag

Bij Sanidirect is alles mogelijk. Ben jij op zoek naar een compleet nieuwe badkamer, een nieuwe toilet of inloopdouche of toch liever los sanitair? Of heb je soms behoefte aan advies voor badkamer renovatie in Den Haag? Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar, net als de prachtige showroom waar je volop inspiratie kunt opdoen. Samen met onze sanitairspecialisten helpen wij je om jouw persoonlijke smaak te vertalen naar een badkamer die volledig aansluit op jouw wensen. Of het nu gaat om een design, minimalistische of romantische badkamer, het uitgebreide assortiment van Sanidirect Den Haag kan jou in alles voorzien. Bovendien is een badkamer pas helemaal compleet met fraaie wand- en vloertegels. Ook die vind je in Den Haag bij Sanidirect. Dit allemaal voor een betaalbare prijs.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Weer of geen weer, de Sanidirect badkamerwinkel in Den Haag bevindt zich in een overdekt winkelcentrum. Zo kun je ondanks het weer altijd langskomen in onze showroom. Bovendien is onze showroombadkamer makkelijk te bereiken en is er voldoende ruimte om te parkeren. Dus ben jij op zoek naar een badkamerspecialist in Den Haag? Kom dan gerust eens langs bij Sanidirect. Onze sanitairspecialisten staan altijd voor je klaar om vrijblijvend advies te geven over hoe jij van jouw badkamer je favoriete badkamer kan maken.