Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Superweekend bij Sanidirect!

Een opbouw wastafel is dé trend van dit moment en vaak een mooi en opvallend element in de badkamer. Opbouw wastafels worden geplaatst op het badkamermeubel of wastafelblad. Wanneer je kiest voor twee verschillende materialen of kleuren voor je meubel en je wastafel, kan je een bijzonder effect creëren. Bekijk de opbouw wastafels van Sanidirect.
Lees meer

Keuzemogelijkheden opbouw wastafels

Heb je al een badkamermeubel of wastafelblad gevonden? Zo niet, doe inspiratie op en bekijk het assortiment van Sanidirect hier. De opbouw wastafel moet natuurlijk qua stijl goed aansluiten bij het badkamermeubel. We hebben een aantal kenmerken van opbouw wastafels op een rij gezet zodat je weet waar je op moet letten:

  • Vorm van de opbouw wastafel. Bij Sanidirect hebben we verschillende vormen opbouw wastafels in het assortiment: rond, vierkant, rechthoekig en recht of rond afgewerkt. Bekijk goed welke vorm het beste past bij de stijl van jouw badkamer.
  • Bijpassende kraan. Het mooiste resultaat krijg je wanneer je de stijl van de kraan gelijk houdt aan de stijl van de wastafel. Een vierkante opbouw wastafel met strakke afwerking combineert bijvoorbeeld het mooiste met een strakke, rechte kraan.
  • De hoogte en plaatsing van de kraan. Let bij het uitkiezen van een kraan goed op dat de hoogte van de kraan past bij de hoogte van de opbouw wastafel. Kies bij een hoge opbouw wastafel voor een hoge kraan die je achter de wastafel plaatst. Een andere optie en een erg moderne oplossing is een inbouw wandkraan. Hierbij wordt de kraan deels in de wand weggewerkt en hangt deze als het ware over de wastafel. Een opzet kraan plaats je op de wastafel zelf, deze moet juist niet te ver naar voren komen om te voorkomen dat het water alle kanten opspat.

Bekijk de producten

Het belangrijkste bij het uitzoeken van een wastafel is dat je een model kiest dat perfect past bij het badkamermeubel of het wastafelblad. Bekijk de verschillende materialen: keramiek en natuursteen. Natuursteen geeft een prachtig luxe uitstraling aan je opbouw wastafel, maar is wat duurder in aanschaf. Ook binnen de keramieken opbouw wastafel heb je genoeg keus. Je bestelt ze gemakkelijk in de webshop en je profiteert bovendien direct van de scherpste prijs

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!