Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Superweekend bij Sanidirect!

Een meubelwastafel wordt vaak gecombineerd met een badkamermeubel, vandaar ook de naam meubelwastafel. Doordat een meubelwastafel vaak voorzien is van een wat minder diepe wastafel, profiteer je van extra opbergruimte in het meubel. Daarnaast bevorderen ze de strakke look in je badkamer. Kies uit ons ruime assortiment de variant die het beste past bij jouw badkamer!
Lees meer

Praktische voordelen

Met een meubelwastafel geef je je badkamer een strak en modern uiterlijk. Daarnaast zorgt een meubelwastafel ervoor dat kleine badkamers groter ogen. Een andere reden waarom meubelwastafels populair zijn, is de opbergruimte. Niet alleen in het meubel onder de wastafel heb je ruimte om spullen op te bergen, ook op de vlakke oppervlakken rondom de wastafel is voldoende plek om spullen neer te zetten.

Eén of twee kranen?

Afhankelijk van het aantal personen waarmee je woont, kun je kiezen voor één of twee kranen. Wanneer je de badkamer met meerdere personen moet delen en een file ’s ochtends of ’s avonds wilt voorkomen, is het raadzaam om voor een wat bredere meubelwastafel te kiezen. Deze kan je namelijk voorzien van twee wastafelkranen. Zo kun je met twee personen tegelijkertijd je ding doen, maar heb je niet de ruimte van twee aparte wastafels nodig.

De meubelwastafels van Sanidirect

Sanidirect beschikt over verschillende meubelwastafels. De meeste zijn strak en rechthoekig van vorm, maar je kunt ook kiezen voor een model met een ovalen wasbak wanneer je bijvoorbeeld niet houdt van een strak lijnenspel. Daarnaast heb je de keuze uit allerlei afmetingen en verschillende materialen, zoals keramiek en composiet.

Bekijk ons assortiment in onze webshop

Sanidirect beschikt over meubelwastafels van diverse A-merken zoals Duravit, Ben Sanitair en Sphinx. Welke variant je ook kiest, je bent te allen tijde verzekerd van de hoogste kwaliteit. Bekijk het complete assortiment in onze webshop en profiteer direct van de scherpste prijs. Een aanbetaling voor de levering is bij ons niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!