Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Met een inbouw wastafel creëer je een mooi afgewerkt effect. Het kenmerk van inbouw wastafels is namelijk dat deze (deels) verzonken zijn in het badkamermeubel of wastafelblad. Kies uit ons ruime assortiment de variant die past bij zowel je badkamer als je persoonlijke wensen, want met een inbouw wastafel maak je jouw badkamer compleet!
Lees meer

Soorten inbouw wastafels

Het ruime assortiment inbouw wastafels van Sanidirect biedt keuze uit verschillende merken, designs en materialen. Heb je gezien dat er naast het veel gekozen keramiek ook verschillende composieten inbouw wastafels verkrijgbaar zijn in de webshop? Composiet is erg mooi voor een luxe uitstraling! Qua vormgeving zijn er ook grote verschillen. Naast inbouw wastafels die volledig worden ingebouwd, zijn er namelijk ook modellen die deels verzonken zijn in het badkamermeubel. Dit laatste model wordt vanaf boven ingebouwd, waarbij een deel van de wastafel rust op het blad. De volledig verzonken inbouw wastafels worden vaak vanaf onder ingebouwd.

Extra praktische ruimte

Heb je graag je tandenborstel, handzeep en cosmetica bij de hand? Met inbouw wastafels heb je vaak extra ruimte rondom de wastafel. De wastafel is tenslotte verzonken in het badkamermeubel of het wastafelblad en meestal heb je daardoor niet te maken met aflopende randjes. Met een inbouw wastafel hoef je dus niet bang te zijn dat je tandenborstel keer op keer omvalt en de wasbak inglijdt.

Maak je inbouw wastafel compleet

Een inbouw wastafel is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende kraan. Ook deze vind je in het assortiment van Sanidirect. Wanneer je kiest voor een inbouw wastafel zonder kraangat, betekent dit dat je de keuze hebt om de kraan op het badkamermeubel te plaatsen of deze in te bouwen in de wand. Wanneer de badkamer een moderne uitstraling heeft, maakt de inbouw wastafelkraan wel een erg mooi geheel.

Bekijk het assortiment

Het belangrijkste bij het uitzoeken van een wastafel is dat je een model kiest dat perfect past bij jouw wensen. Voor welk design kies jij? Bekijk nu het ruime assortiment in onze webshop en profiteer direct van de scherpste prijs. Een aanbetaling voor de levering is bij ons niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!