Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Met een dubbele wastafel heb je dubbel zoveel gemak. Want met een dubbele wastafel heb je in de meeste gevallen de luxe van twee kranen en is het dus niet dringen met tandenpoetsen of wassen. Dus als jullie altijd samen in de badkamer staan, is een dubbele wastafel waarschijnlijk een goed idee. Bekijk het assortiment dubbele wastafels van Sanidirect.
Lees meer

Keuzemogelijkheden dubbele wastafels

Het verschil met enkele wastafels is dat de wasbak bij dubbele wastafels in twee delen verdeeld is. Een stukje extra comfort waar je voor kunt kiezen. We vertellen je graag meer over de keuzemogelijkheden binnen het assortiment van dubbele wastafels en waar je op moet letten:

  • Twee kranen. Bij de meeste dubbele wastafels heb je ook twee kranen nodig. Heel handig om ruzie tussen de kinderen te voorkomen.
  • Staand of hangend. Net als de enkele wastafels zijn ook de dubbele wastafels als staand en hangend model verkrijgbaar.
  • Badkamermeubel met een enkele of dubbele la. Wanneer je de dubbele wastafel wilt combineren met een badkamermeubel, is het goed om te weten dat je zowel voor een enkele of dubbele lade kan kiezen. Kies de uitvoering die in jouw huis het meest praktisch is.
  • Dubbele leiding en afvoer? Voor twee leidingen en twee afvoeren voor je dubbele wastafel zijn geen grote veranderingen nodig in je badkamer. Wanneer je één leiding hebt voor warm water en één voor koud water kan je deze in de meeste gevallen eenvoudig splitsen naar twee kranen. Ook de dubbele afvoer van je dubbele wasbak kan je eerst bij elkaar laten komen en vervolgens verbinden aan de afvoer in de muur of vloer. Bij de wastafel zit een beschrijving hoe je dit kan doen.

Bekijk de producten

In het assortiment dubbele wastafels van Sanidirect vind je verschillende uitvoeringen en designs. Zowel voor een moderne look met een betaalbare prijs als een luxe design ben je hier aan het juiste adres. Bekijk de verschillende merken als Ben, Duravit en Keramag en profiteer direct van de scherpste prijs wanneer je in de webshop besteld.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!