Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Een sifonkap maakt je wastafel een stuk mooier doordat de afvoer mooi is weggewerkt. Want zeg nu zelf, een afvoer en sifon is bepaald geen sieraad in je badkamer. Een sifonkap wordt daarom vaak gebruikt om deze uit het zicht te houden. Je badkamer ziet er hierdoor eleganter en netter uit! Sanidirect biedt verschillende soorten sifonkappen aan, zodat er voor iedere wastafel een passend model te vinden is.
Lees meer

Verschillende soorten

Er zijn veel verschillende sifonkappen verkrijgbaar waardoor het lastig kan zijn om een juiste keuze te maken. Daarom zetten wij een aantal keuzemogelijkheden op een rij:
- Materiaal. Als het gaat om materiaal, heb je keus genoeg: van aluminium, keramiek tot staal. Bedenk goed welk materiaal het beste past bij jouw wastafel.
- Formaat. Ook qua formaat kun je alle kanten op. Deze keuze is deels afhankelijk van de grootte van de afvoer van de wastafel.
- Vorm. Terwijl het ene model mooi rond loopt, heeft het andere model een rechthoekig design. Wat past het beste in jouw badkamer?
- Vuilafstotend. Je kunt voor een sifonkap met vuilafstotende laag kiezen. Deze blijft langer schoon en is daardoor extra hygiënisch.

Kies een passende sifonkap

Het is belangrijk dat je een sifonkap kiest die past bij de wastafel. Daarom kan het mooi zijn om een kap te kiezen die van hetzelfde materiaal als de wastafel is gemaakt. Hierdoor vormt de kap een mooi geheel met de wastafel. Je badkamer krijgt vervolgens een eenduidige stijl. Zo kiezen veel van onze klanten om een wastafel van keramiek te combineren met een keramische sifonkap voor een prachtig resultaat.

Kies een sifonkap bij Saniweb

Bij Saniweb zijn er sifonkappen van verschillende kwaliteitsmerken, zoals Ben, Sphinx en Villeroy & Boch. Gebruik onze handige filters en vind snel het product dat volledig aan jouw wensen voldoet. Heb je iets naar je zin gevonden? Bestel dit product dan gemakkelijk via onze webshop. Vervolgens wordt je bestelling bij je thuisbezorgd waarbij je zelf bepaald waar en wanneer.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!