Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Onderstellen voor wastafels zijn niet alleen functioneel, maar zijn ook een perfecte aanvulling voor een minimalistische ruimte. Daarbij lijkt een ruimte al snel optisch groter met een onderstel voor je wastafel. Deze bestaat namelijk vaak alleen uit een metalen frame met bijvoorbeeld een RVS of chroomlook. Ben jij op zoek naar een wastafelonderstel? Lees hier dan meer over de producten die Sanidirect aanbiedt.
Lees meer

Duravit Starck 1 Metalen Console In Hoogte Verstelbaar Chroom (0030481000)

De Duravit Starck 1 is een onderstel gemaakt van verzinkt staal om corrosie te voorkomen. Dankzij de neutrale kleur chroom past dit onderstel goed bij iedere badkamerstijl. Het onderstel is 480 mm breed en in hoogte verstelbaar, zodat je het onderstel altijd aan de gewenste lengte kunt aanpassen. Verder wordt het wastafelonderstel geleverd met bevestigingsmateriaal, zodat de wastafel er direct op gemonteerd kan worden.

Duravit Starck 1 Metalen Console In Hoogte Verstelbaar Chroom (0030491000)

De Duravit Starck 1 is gemaakt van het materiaal verzinkt staal, zodat corrosie wordt voorkomen. De toplaag van het staal is verchroomd, zodat het frame een glanzende, neutrale kleur heeft die bij iedere badkamerstijl goed past. Het onderstel is 280 mm breed en in hoogte verstelbaar, zodat je altijd de gewenste lengte van het onderstel kunt kiezen. Verder wordt het wastafelonderstel geleverd met bevestigingsmateriaal, zodat de wastafel er direct op gemonteerd kan worden.

Duravit Scola Metaalstructuur voor Wastafel (0030591000)

De Duravit Scola metaalstructuur is een onderstel voor een wastafel. Het frame heeft ronde, metalen buizen met een chroomlook. Dankzij dit ronde design en de neutrale kleur past dit frame uitstekend bij vrijwel alle badkamerstijlen.

Forzalaqua Napoli Wastafelonderstel RVS (FZ500015)

Het Forzalaqua Napoli wastafelonderstel heeft een opvallend frame met een vierkant design. Het onderstel is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een zilveren kleur. Dankzij het design en de kleur past het frame goed bij moderne badkamers. Het frame is speciaal gemaakt voor de collectie wastafels en natuursteen plateaus van Forzalaqua. De afmetingen van het onderstel zijn 160x80x60 cm.

Bekijk de producten

Is een van deze wastafelonderstellen iets voor in jouw badkamer? Bekijk de producten dan direct online in de webshop van Sanidirect en profiteer van de laagste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!