Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Een uitstortgootsteen is een grote, praktische spoelbak. Door de omvang van de spoelbak is een uitstortgootsteen niet geschikt voor in de keuken. Meestal wordt deze dan ook in de garage of bijkeuken opgehangen: een plek waar vaak emmers gevuld worden of spullen worden schoongemaakt. Dit is precies waar een uitstortgootsteen voor gebruikt wordt! Bij Sanidirect heb je de keuze uit verschillende designs. Bekijk ons assortiment en kies de variant die het beste bij jou en de betreffende ruimte past.
Lees meer

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Het gebruik van een uitstortgootsteen

Een uitstortgootsteen wordt vaak gebruikt voor praktische zaken, zoals het vullen van grotere emmers water en het schoonmaken van spullen die te groot zijn voor je keukengootsteen. Doordat dit type gootsteen een diepe wasbak heeft, kan er veel water tegelijkertijd verwerkt worden. Wanneer je een volle emmer water snel leeg wilt maken, is dit dan ook geen probleem.

Het assortiment van Sanidirect

Bij Sanidirect kun je terecht voor uitstortgootstenen van A-merken zoals Sphinx en Villeroy & Boch. Ons assortiment bestaat uit zowel strakke designs als modellen met een ronde vormgeving. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende dieptes. Bedenk daarom vooraf waarvoor je de uitstortgootsteen vooral wilt gaan gebruiken en beslis afhankelijk hiervan over de meest praktische afmetingen. Door de ruime keuze vind je altijd een variant die bij de stijl van de betreffende ruimte past.

De voordelen van keramiek

De uitstortgootstenen van Sanidirect worden gemaakt van keramisch materiaal. Keramiek staat bekend om zijn praktische eigenschappen en is daarom erg geschikt voor een uitstortgootsteen. Allereerst is keramiek stoot- en krasvast. Dit is ideaal aangezien dit type spoelbak vaak voor het vullen van emmers en het schoonmaken van grote spullen wordt gebruikt. Daarnaast is keramiek gemakkelijk te reinigen en bijzonder hygiënisch, ook niet geheel onbelangrijk voor een spoelbak. Dankzij het keramische materiaal ben je ervan verzekerd dat je uitstortgootsteen jarenlang meegaat.

Bekijk de producten in onze webshop

Welke variant komt het beste tot zijn recht in jouw garage of bijkeuken? Bekijk nu ons assortiment en profiteer direct van de scherpste prijs. Daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!