Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Een keukengootsteen, ook wel keukenspoelbak genoemd, is een element in de keuken dat vaak weinig aandacht krijgt. Onterecht eigenlijk, want een stijlvolle keukengootsteen draagt in alle opzichten bij aan de uitstraling van je keuken. Kies daarom uit ons assortiment keramische keukengootstenen de variant die bij jouw keuken past en geef je keuken een unieke touch!
Lees meer

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De keukengootstenen van Sanidirect

Bij Sanidirect kun je terecht voor keramische keukengootstenen van A-merken zoals Villeroy & Boch. Je hebt de keuze uit zowel strakke designs als modellen met een ronde vormgeving. Hierdoor vind je altijd een gootsteen die bij de stijl van je keuken past. Doordat de keukengootsteen wordt verwerkt in het werkblad van je keuken, ontstaat er een stijlvolle, luxueuze uitstraling.

De voordelen van keramiek

Een keramische keukengootsteen heeft verschillende voordelen. Allereerst is keramiek stoot- en krasvast. Dit is ideaal voor in de keuken aangezien een spoelbak, bijvoorbeeld tijdens de afwas, gevoelig is voor krasjes. Daarnaast is keramiek gemakkelijk te reinigen en bijzonder hygiënisch. Tot slot kan het materiaal goed tegen hitte en kou. Een keramische gootsteen is dan ook geschikt voor het gebruik van een kokendwaterkraan. Kortom, dankzij de hoge kwaliteit van keramiek blijft je gootsteen er jarenlang als nieuw uitzien.

De juiste kleur

Wanneer je voor een keramische keukengootsteen kiest, is wit de meest gekozen en tevens neutrale kleur. Bij Sanidirect heb je echter ook de keuze voor andere kleuren waaronder zwart. Een zwarte variant combineert prachtig met een donker werkblad, bijvoorbeeld in een moderne of design keuken. Stem de kleur van je gootsteen af op de sfeer die je wilt creëren in je keuken. Je zult zien dat de spoelbak hierin een grotere rol speelt dan gedacht.

Bekijk het assortiment in onze webshop

Welke keukengootsteen komt het beste tot zijn recht in jouw (nieuwe) keuken? Bekijk nu ons assortiment en profiteer direct van de scherpste prijs. Daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!