Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Een emmerrooster is een rooster dat boven een uitstortgootsteen geplaatst wordt. Met een emmerrooster kun je je emmer vullen zonder dat deze in het water staat. Bovendien kun je het water in de uitstortgootsteen laten weglopen terwijl je je emmer weer vult. Een emmerrooster is dus een praktische aanvulling op je uitstortgootsteen. Bekijk nu de verschillende varianten in onze webshop en ontdek welke het beste past bij je uitstortgootsteen.
Lees meer

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wat is een uitstortgootsteen?

Een uitstortgootsteen is een extra brede en diepe gootsteen die om deze reden vaak in de bijkeuken of garage wordt opgehangen. De gootsteen wordt vooral gebruikt voor praktische zaken, zoals het vullen van grote emmers of het schoonmaken van grote spullen die je liever niet in je keukengootsteen ziet liggen. Ook voor uitstortgootstenen ben je bij Sanidirect aan het juiste adres!

De voordelen van een emmerrooster

De naam zegt het eigenlijk al, een emmerrooster wordt gebruikt om emmers op te plaatsen tijdens het vullen. Het voordeel hiervan is dat de emmer niet nat wordt aan de onderkant. Daarnaast hoef je de zware emmer niet over de rand van de gootsteen heen te tillen als deze eenmaal gevuld is. Zorg dat de uitstortgootsteen, en dus ook het emmerrooster, op een voor jou praktische hoogte hangen, zodat je ergonomisch te werk kunt gaan.

Het assortiment van Sanidirect

Bij Sanidirect kun je terecht voor diverse emmerroosters van A-merken zoals Geesa en Villeroy & Boch. Omdat de afmetingen van een emmerrooster afhankelijk zijn van je uitstortgootsteen is het raadzaam om goed te checken of beide elementen geschikt zijn voor elkaar.

Bekijk de producten in onze webshop

Wil jij op een praktische wijze je emmers met water vullen? Denk er dan eens over om je uitstortgootsteen van een emmerrooster te voorzien. Bekijk nu ons assortiment en ontdek welke variant bij jouw uitstortgootsteen past. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!