Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Gootstenen krijgen op dagelijkse basis aardig wat te verduren. Kras- en hittebestendigheid zijn daarom belangrijke vereisten voor gootstenen. Een keramische spoelbak is een mooie en praktische oplossing die niet alleen geschikt is voor de badkamer, maar die we ook steeds vaker in de keuken tegenkomen. Bovendien mag een witte gootsteen in je keuken gezien worden!
Lees meer

Gootsteen voor de keuken

Een witte, keramische gootsteen in je keuken geeft een frisse en strakke uitstraling. Het type en formaat keukengootsteen is afhankelijk van de maat van je aanrechtblad en van je persoonlijke voorkeuren. Sommige mensen werken graag met een diepe gootsteen om spetters op het aanrecht te voorkomen. Voor anderen is een minder diepe variant een betere oplossing.

De keramische gootstenen van Sanidirect voor de keuken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten van kwalitatief hoogstaande merken als Geesa, Keramag, Sphinx en Villeroy & Boch. De afmetingen variëren van ongeveer 50 cm tot 70 cm breed met verschillende diepte- en hoogtematen.

Ook gootstenen voor andere doeleinden

Naast keukengootstenen biedt Sanidirect ook spoelbakken voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld een voetgootsteen waar je gemakkelijk je voeten even in af kunt spoelen. Het eigentijdse hoekige design en het kleine formaat passen in vrijwel iedere badkamer.
Heb je regelmatig vieze schoenen om af te spoelen of emmers om te legen? Kies dan voor een handige uitstortgootsteen, bijvoorbeeld in de garage, schuur of bijkeuken. De uitstortgootsteen kenmerkt zich door de hoge achterwand, zodat spetters de muur niet vies maken. Als accessoire kun je bij deze spoelbak een handig emmerrooster bestellen.

Meer weten?

Het ruime assortiment gootstenen vind je op onze Sanidirect website. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met een van onze deskundige adviseurs. Zij staan klaar om je te helpen met met het maken van de juiste keuze

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!