Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Villeroy en Boch

Bij VIlleroy en Boch weet je wat je krijgt, innovatieve producten uit een traditioneel bedrijf. Zoals bekend is het een van de belangrijkste internationale lifestyle merken in de wereld en bestaat al sinds 1748. Het merk Villeroy & Boch wordt in 125 landen over de gehele wereld verkocht, ook bij Sanidirect, en heeft fabrieken in onder andere Europa, Mexico en ook Azië komt aan de beurt. Villeroy en Boch kent twee verschilende divisies namelijk ‘Badkamers en Wellness’ en ‘Servies oftewel tafelwaar’. De sanitair producten van Villeroy & Boch kenmerken overtuigen zowel consumenten als designers en architecten in zowel functionaliteit als strak badkamer design.

Lees meer

Villeroy en Boch

Alle badkamer producten van Villeroy en Boch bij Sanidirect

Sinds het jaar 1748 slaagt een van onze verkochte merken Villeroy & Boch er altijd in om zijn innovatieve cultuur in de praktijk te brengen en elke visie werkelijkheid te laten worden. Maak kennis met deze buitengewone innovatieve wereld vol keramiek, acryl en Quaryl® voor uw badkamer van Villeroy & Boch, die je betoveren zal. Wij nodigen je hartelijk uit om in onze showroom een overzicht van de aantrekkelijke collecties te bekijken. Laat je daarom inspireren door de veelzijdige collecties en haal uit de woonbadkamer wat er in zit, mede door hulp van de adviseurs van Sanidirect.

Gevarieerde collecties – duurzame schoonheid van Villeroy en Boch bij Sanidirect

Wat je favoriete stijl ook is, Villeroy & Boch heeft ten alle tijden de passende badkamerinrichting voor de realisering van je droombadkamer. Of ze nou strak, tijdloos elegant of heel erg romantisch zijn, de decoratieve collecties van Villeroy & Boch zullen onmiddellijk aanspreken.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.