Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Verzending

Bezorgen

Alle bestellingen van de webstore Sanidirect.nl kunnen worden thuis bezorgd. De bezorgkosten bedragen 5% van het orderbedrag met een maximum van 150 euro.

Bij bestellen krijgt u de keuze voor de nog vrije bezorgdata. Hier bepaalt u op welke dag u geleverd wil krijgen. 1 werkdag voor levering, vanaf 08.00 uur, kunt u via track and trace zien in welk dagdeel wij komen bezorgen.

Track & Trace

U kunt uw zending middels "een Track & Trace systeem" via de site van Sanidirect.nl volgen.

Wanneer uw bestelling voor transport is aangeboden, ontvangt u van ons een e-mail met daarin uw unieke Track & Trace nummer. Wanneer u dit nummer niet van ons ontvangt, is er geen track & trace mogelijk. Vul binnen de webpagina van Sanidirect, in de linkerkolom onder: 'orderstatus' uw unieke Track & Trace nummer in en klik op OK. U ziet meteen de status van uw bestelling.

Lukt dit niet? Bel dan naar de Sanidirect klantenservice (nummer +31(0) 416 675671) zodat zij u kunnen helpen met het vinden van de informatie over uw bestelling.

Niet thuis

Indien het aanbieden van de zending de eerste keer niet lukt als gevolg van afwezigheid, laat de Sanidirect- chauffeur een kaart achter. Het volgende bezorgmoment probeert de chauffeur de zending opnieuw aan te bieden, zonder extra kosten. Indien u wederom niet aanwezig bent, kan u uw zending gedurende 5 dagen bij ons magazijn ophalen. Wanneer u niet in staat bent het door u bestelde product op te halen bij ons magazijn, zijn er 2 opties.

  1. Wij plannen voor u een derde bezorgmoment.
  2. Het product gaat retour naar ons adres.

In beide gevallen zullen wij hier extra kosten voor in rekening moeten brengen.

Zaterdag levering

Sanidirect levert, in bepaalde gebieden, ook op zaterdag.

* In sommige gevallen wordt de levering door een andere transporteur uitgevoerd. Track & Trace is in dit geval niet mogelijk.

Spanje

Sanidirect levert en monteert ook complete badkamers in Spanje.

Neem voor informatie hierover contact op met de Spanje Specialist van Sanidirect Heerlen heerlen@sanidirect.nl