Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Vloerverwarming maakt je badkamer een stuk aangenamer. Zo zijn koude voeten verleden tijd wanneer je uit bad stapt of onder de douche uitkomt en voelt je gehele badkamer direct iets warmer aan met vloerverwarming. Sanidirect beschikt over verschillende soorten vloerverwarming, zodat je de variant kan uitkiezen die bij jouw type vloer past. Bovendien profiteer je direct van de laagste prijs!
Lees meer

De voordelen van vloerverwarming

Wanneer je eenmaal een badkamer met vloerverwarming gewend bent, kun je gegarandeerd niet meer zonder. Een verwarmde vloer verhoogt namelijk het comfort in de badkamer en maakt deze ruimte een stuk aangenamer. Andere voordelen die vloerverwarming biedt, zijn:

  • Ruimtebesparing. Wanneer je een kleine badkamer hebt en een radiator net te veel plaats inneemt, is vloerverwarming de oplossing. Dit type verwarming kan de gehele ruimte verwarmen zonder dat er radiatoren of verwarmingsbuizen in het zicht hangen.
  • Langer warm. In vergelijking met een radiator houdt een vloer warmte langer vast. Wanneer je de verwarming uitzet geniet je dus langer van de warmte.
  • Betere luchtkwaliteit. Dankzij de opwarming van de vloer neemt het aantal zwevende stofdeeltjes af en verbetert de luchtkwaliteit.

Het assortiment van Sanidirect

Bij Sanidirect kun je kiezen voor elektrische verwarmingsmatten of losse kabels. Beiden zijn in verschillende lengte- en breedtematen verkrijgbaar, zodat ze perfect in je badkamer passen. Elektrische vloerverwarming wordt het meest gebruikt in badkamers doordat je hierbij te maken hebt met een korte opwarmtijd. Wel zo fijn als je ’s ochtends uit je warme bed stapt en de vloer snel even wilt verwarmen voordat je onder de douche stapt. Een ander voordeel is dat elektrische vloerverwarming onafhankelijk kan functioneren van de centrale verwarming.

Bekijk de producten in onze webshop

Wil jij jouw badkamer voorzien van vloerverwarming? Dan ben je bij Sanidirect aan het juiste adres! Bekijk ons ruime assortiment in de webshop en ontdek welke variant geschikt is voor het type vloer in je badkamer. Bovendien profiteer je direct van de laagste prijs!

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!