Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Vloerverwarming kan op veel plekken in huis voor een aangename vloer zorgen die de warmte lang vasthoudt. Niet alleen is dit type verwarming heel comfortabel, maar het is ook nog eens energiezuinig. Vooral in de badkamer is vloerverwarming een aanrader. Op blote voeten lopen wordt zelfs prettig en comfortabel. Interesse in warme tegels onder je voeten? Bekijk dan eens het aanbod van vloerverwarming bij Sanidirect.
Lees meer

Voordelen van vloerverwarming

Naast het aangename gevoel van warme voeten, biedt vloerverwarming nog meer voordelen. Een vloer houdt warmte langer vast in vergelijking met een radiator. Daardoor blijft de ruimte langer warm en bespaar je dus energie. Ook wordt de warmte gelijkmatiger verdeeld, omdat het niet vanaf de wand maar de vloer de ruimte verwarmd wordt. Deze zogenaamde stralingswarmte voelt zeer aangenaam aan. Een ander voordeel is dat vloerverwarming radiatoren vervangt. Als je weinig ruimte hebt of de radiatoren niet in het zicht wilt, dan is vloerverwarming de perfecte oplossing.

Soorten vloerverwarming

Bij Sanidirect bieden we twee soorten vloerverwarming aan: elektrische verwarmingsmatten of losse kabels. Beide typen zijn beschikbaar in verschillende maten. Voor een badkamer met een tegelvloer zijn de dunne matten het meest geschikt. Deze kunnen vlak onder de tegels gelegd worden zodat je snel van een warme vloer kunt genieten. Als je de rest van de dag niet aanwezig bent, zet je de verwarming in de badkamer uit. ’s Avonds voor het slapen gaan is hij immers zo weer warm. Overigens kan vloerverwarming met radiatoren gecombineerd worden. De elektrische vloerverwarming functioneert onafhankelijk van de centrale verwarming. Kabelverwarming wordt meestal gebruikt in cementdekvloeren. Je bepaalt zelf de afstand tussen de kabels en daarmee de snelheid van verwarmen.

Bekijk de producten

Lijkt vloerverwarming voor de badkamer jou iets? Bekijk dan het aanbod in de webshop van Sanidirect. Je bestelt de producten gemakkelijk en je profiteert bovendien van de laagste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!