Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

In de spiegel kunnen kijken na het douchen

Je kent het gevoel vast wel: je wilt na het douchen je haren kammen, make-up opdoen of lenzen indoen, maar de spiegel is beslagen. Zelfs als je de condens wegveegt, blijft de spiegel beslaan. Met spiegelverwarming is deze condens verleden tijd en kun je weer in de spiegel kijken. De verwarming zorgt er namelijk voor dat de spiegel niet beslaat tijdens het douchen.

Waarom spiegelverwarming?

Na het douchen is het vaak het moment om te scheren, te epileren of je make-up op te doen. Als je ‘s ochtends haast hebt, is het vervelend als je moet wachten tot de spiegel weer helder is. Spiegelverwarming is dan een makkelijke en betaalbare oplossing. Bovendien is spiegelverwarming energiezuinig en gaat het jaren mee.

Waar moet je op letten bij de aanschaf?

Spiegelverwarming is allereerst alleen te gebruiken bij spiegels en niet bij spiegelkasten. Let bij de aanschaf vooral op de maten en vergelijk deze met de maat van je spiegel. Deze moeten namelijk goed overeenkomen. Het verwarmingselement is meestal makkelijk op de spiegel te plakken. Een beetje technische kennis is daarentegen wel nodig bij het aansluiten van de spiegelverwarming omdat je te maken hebt met stroom in de badkamer.

Bekijk de producten

Wil jij ook graag in de spiegel kunnen kijken na het douchen zonder een beslagen ruit te zien? Bekijk dan het assortiment spiegelverwarming in de webshop. Bij Sanidirect profiteer je altijd direct van de laagste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!