Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Wat zijn de voordelen van spiegelverwarming?

Wanneer je uit de douche stapt en van de spiegel gebruik wilt maken om bijvoorbeeld je make-up aan te brengen, je lenzen in te doen of je haar in model te brengen, heb je vaak last van een beslagen spiegel. Zelfs wanneer je de condens wegveegt, kan de spiegel binnen een mum van tijd beslagen zijn. Spiegelverwarming biedt een makkelijke en betaalbare oplossing. De verwarming zorgt ervoor dat de spiegel niet beslaat tijdens het douchen. Bovendien is spiegelverwarming energiezuinig en gaat het jaren mee.

Hoe werkt de spiegelverwarming?

Spiegelverwarming werkt vrij eenvoudig. Het is een zelfklevend verwarmingselement dat achter de spiegel wordt aangebracht, die elektriciteit omzet in warmte. Door deze warmte ben je ervan verzekerd dat je spiegel nooit meer beslaat. Voor het aansluiten van de spiegelverwarming is een beetje technische kennis wel nodig, omdat je te maken hebt met het stroomnetwerk van je badkamer.

Welk product is geschikt?

Bij het aanschaffen van spiegelverwarming is het verstandig op een paar zaken te letten. Zo kun je spiegelverwarming alleen gebruiken bij spiegels en niet bij spiegelkasten. Daarnaast moet je altijd eerst je spiegel opmeten, zodat je weet welke maat spiegelverwarming je nodig hebt. De maten van je spiegel en de verwarming moeten namelijk overeenkomen.

Bekijk de producten

Zoek jij de juiste spiegelverwarming? Bekijk de producten uit ons assortiment en vindt de spiegelverwarming die perfect op jouw badkamerspiegel past. Bij Sanidirect ben je verzekerd van de laagste prijs en wordt het product binnen een mum van tijd bij jou thuisbezorgd.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!