Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Radiator accessoires zijn een ideale aanvulling op je verwarming in je badkamer. Het assortiment van Sanidirect bestaat uit verschillende radiator accessoires. Bekijk hieronder de producten en lees meer over de verwarming accessoires van Sanidirect.
Lees meer

Extra comfort

In je badkamer wil je het graag warm hebben. Het is de reden waarom mensen een radiator, ook wel verwarming genoemd, aanschaffen in hun badkamer. Radiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, ook bij Sanidirect. Maar om je badkamer te voorzien van extra comfort heeft Sanidirect accessoires voor je radiator. Wat is lekkerder dan je na een warme douchebeurt af te drogen met een warme handdoek? Dit kan met de accessoires voor je verwarming.

Verschillende modellen

Als radiator accessoire biedt Sanidirect verschillende handdoekbeugels. Deze zijn allemaal van het merk Vasco en bestaan. De meeste zijn gemaakt van aluminium. Aluminium is een materiaal dat erg licht in gewicht is. Daarnaast is het erg stevig. Verder gaat aluminium lang mee en is het daarom een milieuvriendelijk materiaal. Ook roest aluminium niet. Daardoor is het ideaal om te gebruiken in een badkamer of toiletruimte, waar het vaak vochtig kan zijn. De handdoekbeugels bij Sanidirect zijn in verschillende maten te verkrijgen. Ten slotte bestaan deze verwarming accessoires van Sanidirect uit diverse kleuren. Denk hierbij aan de kleuren koper, wit en chroom.

Verschillende sferen creëren

Als je op zoek bent naar een accessoire voor je radiator is het belangrijk dat het bij je verwarming en bij de stijl van je badkamer past. Doordat de handdoekbeugels van Sanidirect een minimalistisch design en geen opvallende kleuren hebben, passen ze bij vrijwel elke moderne badkamerstijl. Op die manier is er voor iedereen een handdoekbeugel die precies aansluit bij zijn of haar wensen.

Bekijk het assortiment van Sanidirect

Ben je op zoek naar een handdoekbeugel om aan je radiator te bevestigen? Bekijk de radiator accessoires in de webshop van Sanidirect en vind de accessoires die perfect bij jouw badkamer past. Bij Sanidirect profiteer je van de laagste prijs garantie. Bovendien worden de producten gratis bij je thuisbezorgd.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!