Urinoirs

Urinoirs zorgen voor veel voordelen bij jouw in het huishouden. De vrouwen hebben namelijk geen last meer van omhoogstaande wc-brillen en ook krijg je meer hygiëne in het huishouden door urinoirs. Of je nou met z’n tweeën woont of met een heel gezin, urinoirs komen steeds vaker voor in ieder huishouden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder voor meer informatie over de urinoirs van Sanidirect.

22 producten

Pagina
 1. Ben Stilo Urinoir Deksel Mat Wit

  0 reviews
   132,- Incl. BTW  87,- Korting
  Leverbaar
 2. Ben Stilo Urinoir 31x35x65 cm geschikt voor deksel Mat Zwart

  0 reviews
   576,- Incl. BTW  383,- Korting
  Leverbaar
 3. Ben Segno urinoir deksel met softclose 31x35 cm Wit

  Ben Segno urinoir deksel met softclose 31x35 cm Wit

  1 reviews
   96,- Incl. BTW  63,- Korting
  Zaterdag gratis bezorgd
 4. Villeroy & Boch Subway Urinoirdeksel softclose Wit

  Villeroy & Boch Subway Urinoirdeksel softclose Wit

  0 reviews
   252,- Incl. BTW  108,- Korting
  Op voorraad

22 producten

Pagina

Prettig in gebruik

De urinoirs van Sanidirect worden zo opgehangen dat spatten voorkomen worden. Daarbij blijft de bril van het closet droog, wat weer prettig is voor andere gebruikers. Bovendien zijn de urinoirs prettig in gebruik dankzij de ideale hoogte waarop de urinoirs worden opgehangen. Deze kun je namelijk zelf bepalen. De spoelkraan is ook zo geplaatst dat je daar geen extra moeite voor hoeft te doen. Doorspoelen is dus zo gebeurd. Sommige van onze urinoirs hebben zelfs een sensor om mee door te spoelen waardoor je je handen niet eens meer hoeft te gebruiken. Dit zorgt ook nog eens voor extra hygiëne.

Vormen en maten

Het uitgebreide assortiment urinoirs van Sanidirect zorgt ervoor dat er voor ieder huishouden een passend urinoir te vinden is. Zo zijn er urinoirs in ronde of ovale vormen. Heb je liever een urinoir met deksel? Ook dat vind je tussen onze verschillende modellen. Verder kun je een duurzame keuze maken en voor een waterloze urinoir gaan. Daarmee wordt de urine direct weggespoeld tot voorbij een afsluiter waardoor je urinoir zo duurzaam mogelijk doorspoelt. Of je nou voor een waterloze urinoir kiest of niet, bij beide opties zal je urinoir zo fris mogelijk blijven ruiken mits je het goed schoonhoudt.

Bekijk al onze urinoirs

Ben je benieuwd naar de urinoirs van Sanidirect? Bekijk dan onze webshop voor het gehele assortiment. Gevonden wat je zocht? Je bestelt het direct en het wordt bij jouw thuis afgeleverd.