Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Een urinoir is voor mannen een ideale toevoeging aan de toiletruimte. Niet alleen is het door de hoogte prettiger in gebruik voor de heren, ook zorgt een urinoir ervoor dat de toiletruimte schoner en hygiënischer blijft. Bovendien nemen de modellen niet veel plaats in. Wil jij ook graag een urinoir in jouw toiletruimte? Bekijk dan de verschillende modellen in de webshop.
Lees meer

Urinoirs: snel en schoon

Een urinoir biedt verschillende voordelen. Niet alleen voor de heren, maar ook de dames zullen er blij mee zijn! Door de hoogte zijn ze namelijk prettig in gebruik voor mannen, waardoor spatten voorkomen worden. Zo wordt een urinoir minder snel vies en blijft het toilet langer schoon en hygiënisch. Een voordeel voor iedereen! Urinoirs nemen daarnaast weinig plek in en gebruiken minder water dan een toilet.

Verschillende modellen

Urinoirs zijn er in verschillende modellen. Wij hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.
Met of zonder klep
In een openbare toilet zie je urinoirs vaak zonder klep. Maar thuis kan het fijn zijn als deze netjes afgedekt is wanneer deze niet gebruikt wordt. Kies dan voor een model met klep!
Met of zonder sensor
Sommige modellen hebben tegenwoordig sensoren waardoor je na gebruik je handen niet hoeft te gebruiken om door te trekken. Dit maakt een urinoir nog hygiënischer!
Verschil in inlaat
De inlaat is de aansluiting van het water. Bij een model met boveninlaat is dit vaak wat duidelijker te zien dan bij een model met achterinlaat. Hierbij is er meestal een bedieningspaneel is geplaatst en ziet het geheel er wat strakker uit.

Bekijk de producten

Ben jij enthousiast geworden over de vele voordelen die een urinoir biedt? Bekijk dan de producten in de webshop en vind een mooi model voor jouw toiletruimte. Bij Sanidirect ben je bovendien altijd direct verzekerd van de laagste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!