Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Urinoirs heb je bij Sanidirect in verschillende soorten en maten. Het voordeel van een urinoir in je huis is dat vrouwen geen last meer hebben van een omhoog staande toiletbril, doordat mannen gebruik kunnen maken van het urinoir. Dit toilet voor mannen is tegenwoordig steeds vaker terug te vinden in een huishouden. Sommige urinoirs hebben zelfs een sensor voor het doorspoelen, zodat je voor het doorspoelen niet meer je handen hoeft te gebruiken. Bekijk in ons assortiment de verschillende soorten modellen om te zien welk urinoir aansluit bij jouw smaak.
Lees meer

Allerlei soorten urinoirs

De urinoirs bij Sanidirect verschillen allemaal van vorm. Zo kun je bijvoorbeeld een urinoir met of zonder deksel aanschaffen. Het voordeel van een deksel is dat je niet in de pot van de urinoir hoeft te kijken en het eventueel nare geurtjes tegenhoudt. Ook ziet een urinoir met deksel er frisser uit. Daarnaast heeft de zichtbaarheid van de watertoevoer ook effect op de uitstraling van je badkamer. Een mogelijkheid is om deze te laten inbouwen, zodat je een mooi geheel houdt in je badkamer. Wil je dan ook nog eens een heel hygiënisch toilet? Kies dan voor een urinoir met sensor, zodat je voor het doorspoelen je handen niet hoeft te gebruiken.

Hygiënische en praktisch

Wanneer je kiest voor het aanschaffen van een urinoir, haal je een hygiënisch toilet in huis. Dit type toilet wordt minder snel vies dan een normaal toilet en zoals al eerder beschreven hoef je bij de plaatsing van een sensor je handen niet meer te gebruiken om het urinoir door te spoelen. Bij het doorspoelen gebruikt dit type toilet minder water dan een staande closet of wandcloset. Ook neemt een urinoir weinig ruimte in beslag en is makkelijk schoon te maken. Zo zorg je ervoor dat je je als vrouw niet meer ergert aan een man die de bril omhoog laat staan.

Bekijk de producten

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een urinoir? Bekijk dan nu ons ruime assortiment en kies het juiste type uit voor bij jou in huis. Dankzij de handige zoekfilters kun je gemakkelijk door de zoekresultaten navigeren en vind je de producten waar jij naar op zoek bent. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!