Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Staande toiletten zijn steviger dan bijvoorbeeld een wandcloset, doordat deze toiletten op de vloer worden geplaatst. Daarnaast heb je ook keuze uit veel modellen wanneer je kiest voor een staand toilet. Dit toilet staat met beide benen op de grond en daar kun je dus gerust op plaats nemen. De meeste staande toiletten hebben een elegante uitstraling en met de techniek van nu, die standvastigheid en aanzicht zonder moeite kan combineren, krijg je een fraai middelpunt van uw toiletruimte. Bekijk onze producten en ontdek welk staand toilet past bij jouw smaak.
Lees meer

Een diepspoel of vlakspoel staand toilet?

Staande toiletten worden op de vloer geplaatst en zijn hierdoor erg stevig. Naast dat ze stevig zijn, kun je kiezen voor een diepe of vlakke spoelvorm. Graag leggen we de verschillen en voordelen van beide modellen aan je uit. Bij een vlakspoel is je toilet voorzien van een plateau in de toiletpot. Het voordeel van een diepspoel is dat het altijd fris blijft ruiken, omdat alles direct in het water verdwijnt. Daarom is een diepspoel toilet zeer geschikt voor in de badkamer.

Elegante stijlen en hoogtes

Ieder staand toilet is op zijn eigen manier elegant. Bij Sanidirect heb je keuze uit veel verschillende modellen, zodat er voor iedere toiletstijl een bijpassende vorm te vinden is. Zo zijn er toiletpotten met klassieke ronde vormen, maar zijn er ook moderne rechthoekige exemplaren. Naast de uitstraling is het ook belangrijk dat het toilet goed aansluit op de afvoer. Het kan namelijk verschillen per woning waar de afvoer zit en hoe ver deze uitsteekt. Daarnaast is het belangrijk om naar de hoogte van het toilet te kijken, want ook dit kan verschillen. Misschien vind je het fijn om juist een wat hoger toilet aan te schaffen, omdat je lang bent of juist lager als je minder lang bent. Door de verschillende modellen is het mogelijk om voor iedereen een passend model te vinden.

Zeer hygiënisch

Wil je een zeer hygiënisch staand toilet? Kies dan voor een model met open spoelrand, ook wel rimfree, rimless of direct flush genoemd. Een toilet met een open spoelrand heeft geen spoelrand waar vuil en restjes zich achter kunnen verschuilen wanneer je doorspoelt. Het water gaat direct de afvoer in en daardoor is een toilet met open spoelrand extra hygiënisch en makkelijker schoon te houden dan een toilet met spoelrand.

Bekijk de producten

Ben jij ook op naar een mooi elegant staan toilet? Bekijk dan ons ruime assortiment en kies voor het model dat past bij jouw wensen. Dankzij de handige zoekfilters kun je gemakkelijk door de zoekresultaten navigeren en vind je snel de producten waar jij eventueel naar op zoek bent. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!