Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Een hangend reservoir is een onderdeel van een staand toilet, wat zorgt voor de toevoer van het spoelwater. Het onderdeel is onmisbaar bij het samenstellen van een toilet. Een hangend reservoir hangt, zoals de naam ook doet vermoeden, boven het staande closet.
Lees meer

Wat is een hangend reservoir?

Een reservoir is een essentieel onderdeel van een toilet. Het zorgt namelijk voor de watertoevoer en maakt het mogelijk om het toilet door te spoelen. Een hangend reservoir wordt bevestigd boven het closet, doordat deze aan de wand wordt bevestigd.

Soorten en stijlen

Hangende reservoirs zijn bij Sanidirect verkrijgbaar in verschillende soorten en stijlen. In het assortiment vind je de standaarduitvoering van een hangend closet, maar bijvoorbeeld ook een hoekreservoir. Dit type reservoir kan in de hoek van de toilet- en/of badkamerruimte worden bevestigd en zorgt voor een optimaal gebruik van de ruimte. Daarnaast bestaat er bij de standaarduitvoering van het hangende reservoir ook variatie. Dit reservoir is in verschillende stijlen verkrijgbaar bij Sanidirect. Zo kun je kiezen voor een model met klassieke decoratie, een hangend reservoir met trekdoorspoeling of een simpele uitvoering van een laaghangend reservoir. Het assortiment biedt een hangend reservoir voor elke toiletruimte of badkamer en ieders persoonlijke smaak.

Wateraansluiting

Afhankelijk van de inrichting van jouw toilet- of badkamerruimte kan het handig zijn om de wateraansluiting aan een bepaalde kant van het reservoir te hebben. Bij Sanidirect kun je daarom kiezen uit reservoirs met een wateraansluiting aan de linker-, rechter- of achterkant. Zo kan het hangende reservoir probleemloos gemonteerd worden in jouw toilet- ofbadkamerruimte.

Bekijk de producten van Sanidirect

Ben je op zoek naar een hangend reservoir voor jouw toilet en/of badkamer? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden in de webshop van Sanidirect, waar je kunt kiezen uit een ruim assortiment.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!