Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Duoblok reservoirs horen bij een duoblok toilet en worden direct aan de toiletpot bevestigd. Het toilet vormt zo een mooi geheel samen met een duoblok reservoir. Deze reservoirs zijn, net zoals de duoblok toiletten, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen van verschillende merken. Zo kan voor elke ruimte een passend model uitgekozen worden dat aan al jouw wensen voldoet.
Lees meer

Waarom kies je voor een duoblok reservoir?

Een duoblok reservoir heb je nodig voor bij een duoblok toilet. Deze toiletten zie je in veel huishoudens terug en dat is niet gek. Ze zijn namelijk relatief goedkoop in vergelijking met andere toiletten. Daarnaast past een duoblok toilet in vrijwel iedere ruimte. Bovendien is dit toilet gemakkelijker geïnstalleerd dan bijvoorbeeld een toilet waarbij een deel in de muur gemonteerd moet worden, zoals een wandcloset.

Verschillende soorten duoblok reservoirs

Naast de duoblok reservoirs voor standaard toiletten, zijn er ook modellen beschikbaar voor verhoogde duoblok toiletten. Deze zijn erg handig voor mindervaliden of senioren, omdat ze op een verhoogd toilet makkelijker zelfstandig kunnen zitten en weer opstaan. Daarnaast kun je ook kiezen voor duoblok reservoirs voor compacte toiletten die uitermate geschikt zijn voor kleine ruimtes.

Voor welke stijl kies je?

Zowel duoblok toiletten als -reservoirs zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, zodat er voor iedere toiletstijl een bijpassend model te vinden is. Zo kun je kiezen uit modellen met strakke designs en rechte hoeken. De klassieke varianten hebben afgeronde hoeken of zelf een ovale vorm. Welk design komt het beste tot zijn recht in jouw toiletruimte of badkamer?

Bekijk de producten

Heb jij een duoblok toilet aangeschaft en ben je nu op zoek naar een bijpassend duoblok reservoir of is de oude aan vervanging toe? Sanidirect biedt een breed aanbod van verschillende merken. Daarnaast kun je dankzij de handige zoekfilters gemakkelijk en snel door de zoekresultaten navigeren. Bij Sanidirect profiteer je bovendien direct van de scherpste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!