Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Superweekend bij Sanidirect!

Bij een duoblok toilet zit het reservoir direct vast aan het toilet. Het voordeel hiervan is dat het toilet en het reservoir één geheel vormen en je dus geen extra reservoir nodig hebt. Daarnaast zijn duoblok toiletten vaak goedkoper dan staande of hangende toiletten. Of je nu op zoek bent naar een duoblok toilet met een ronde vormgeving of een strak lijnenspel: dankzij ons ruime assortiment zit er gegarandeerd een variant tussen die aan jouw wensen voldoet! Bovendien profiteer je bij Sanidirect direct van de laagste prijs!
Lees meer

Duoblok toiletten in de spotlight

Vaak wordt er gedacht dat een duoblok toilet iets van vroeger is. Niets is echter minder waar. Duoblok toiletten zijn tegenwoordig verkrijgbaar in zeer moderne designs, waardoor ze ook vandaag de dag nog populair zijn. Zo zijn de modellen van Duravit Durastyle, Duravit Starck en Villeroy & Boch Subway voorbeelden waarbij het strakke design de boventoon voert. Geef je de voorkeur aan een ronde vormgeving? Kijk dan eens naar de designs van Sphinx.

Verhoogd vs. compact

De meeste duoblok toiletten hebben een hoogte van 40 cm. Voor mensen die wat slechter ter been zijn kan het echter prettig zijn om over een wat hoger model te beschikken. Om deze reden zijn er verhoogde duoblok toiletten ontwikkeld. Het zitten en opstaan is bij dit type toilet een stuk eenvoudiger.

Het assortiment van Sanidirect

Wanneer je op zoek bent naar een duoblok toilet ben je bij Sanidirect aan het juiste adres! Je hebt namelijk niet alleen de keuze uit verschillende A-merken, zoals Duravit en Villeroy & Boch, maar ook uit verschillende designs, afmetingen, spoelvormen en spoeltechnieken. Zet je wensen op een rijtje en zoek vervolgens het bijpassende toilet in onze webshop!

Bekijk de producten in onze webshop

Wil jij je badkamer of toiletruimte van een duoblok toilet voorzien? Kies dan uit ons ruime assortiment een variant die zowel qua gebruiksgemak als design bij jou past en profiteer direct van de laagste prijs!

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!