Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Superweekend bij Sanidirect!

De naam zegt het eigenlijk al, een douche wc is een toilet waar een douchefunctie aan toegevoegd is. Je kunt een douche wc daarom het beste omschrijven als een combinatie van een toilet en bidet. De laatste jaren wordt dit type toilet steeds populairder in de Nederlandse badkamers en toiletruimtes. En dat is niet voor niets, want een douche wc biedt verschillende voordelen ten opzichte van een traditioneel toilet. Bekijk nu het ruime assortiment douche wc’s van Sanidirect en ontdek welke variant het beste bij jou past. Bovendien profiteer je bij Sanidirect direct van de laagste prijs.
Lees meer

Wat is een douche wc?

Een douche wc is voorzien van een speciale, uitschuifbare douchearm die het onderlichaam na gebruik van het toilet met water reinigt. Wanneer je over dit type toilet beschikt, wil dit echter niet zeggen dat je per se van deze douchearm gebruik hoeft te maken. Je kunt het toilet uiteraard ook op dezelfde manier gebruiken als een traditioneel toilet en gebruik maken van toiletpapier. Belangrijk om te weten is dat niet alle douche wc’s over dezelfde functies beschikken. Integendeel, je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt. Zo bestaan er modellen met slechts één straalsterkte, maar ook varianten waarbij je zelfs kunt kiezen voor aangename wellness programma’s.

De voordelen

Het grootste voordeel van een douche wc is dat je onderlichaam hygiënischer wordt gereinigd dan met toiletpapier. Daarnaast is water ook nog eens een stuk comfortabeler vergeleken met toiletpapier. Reiniging met water voelt namelijk zachter en daardoor prettiger aan. Zo kun je na een toiletbezoek met een fijn en fris gevoel weer verder met je bezigheden. Tot slot is een douche wc een stuk milieuvriendelijker doordat er een hele hoop toiletpapier bespaard blijft.

Het assortiment van Sanidirect

Sanidirect beschikt over een breed scala aan douche wc’s van A-merken zoals Duravit, Geberit, Grohe en Villeroy & Boch. Je kunt hierbij kiezen uit designs in verschillende stijlen, diverse afmetingen en uiteraard uit verschillende functies, zoals modellen met warme luchtföhn, warmwatervoorziening en luchtafzuiging. Wil jij dat frisse en hygiënische gevoel van een douche wc zelf ervaren? Bekijk dan nu ons ruime assortiment in onze webshop en ontdek welke variant bij jouw wensen past. Bij Sanidirect profiteer je bovendien direct van de laagste prijs!

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!