Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Een staand bidet is voor iedere badkamerstijl geschikt. Kies bijvoorbeeld voor een ovaal model met een elegante voet wanneer je een klassieke badkamer hebt of juist een strak staand bidet voor in de moderne badkamer. Dankzij ons ruime assortiment vind je gegarandeerd een model dat helemaal aansluit op jouw wensen.
Lees meer

De voordelen van een staand bidet

Benieuwd wat de voordelen zijn van een staand bidet? Dit is waarom veel mensen blij worden van dit sanitaire product:

  • Hygiënisch. Nederlanders zijn gewend om na een toiletbezoek toiletpapier te gebruiken. Maar wist je dat dit eigenlijk helemaal niet hygiënisch is? Met een bidet wordt je onderlichaam op een goede manier met water gereinigd. Zo ervaar je een extra fris gevoel!
  • Klassiek en modern. Met een staand bidet kun je alle kanten op qua stijl. Dit maakt de bidets voor alle badkamerstijlen geschikt.
  • Eenheid. Wanneer je badkamer is voorzien van een staand toilet is een staand bidet de meest voor de hand liggende keus. Op deze manier zorg je dat beiden dezelfde uitstraling hebben en creëer je eenheid.

De staande bidets van Sanidirect

In het assortiment van Sanidirect vind je staande bidets in allerlei modellen: van rond tot rechthoekig en van een smal tot breed design. Daarnaast kun je kiezen uit hoogwaardige A-merken zoals Ben Sanitair, Duravit, Keramag en Villeroy en Boch. Om je bidet helemaal klaar voor gebruik te maken, beschikken we ook over bidetkranen in allerlei stijlen.

Bekijk de producten

Wil jij toiletpapier vervangen voor een frisse waterstraal die je zelf op de gewenste temperatuur kunt instellen? Dan is een staand bidet wellicht iets voor jou. Bekijk de verschillende bidets uit ons assortiment en kies een model dat het beste aansluit bij jouw badkamerstijl. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en bovendien hoef je geen aanbetaling te doen.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!