Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Superweekend bij Sanidirect!

Een wandbidet is het meest populaire type bidet in de Nederlandse badkamer. Doordat ze vrij hangend aan de wand worden gemonteerd, stimuleert een wandbidet het ruimtelijke gevoel. In combinatie met een wandhangend toilet zorgt dit voor een harmonieus geheel. Bekijk nu de verschillende wandbidets uit ons assortiment en ontdek welk model het beste past in jouw badkamer.
Lees meer

De voordelen van een wandbidet

Twijfel je over het plaatsen van een wandbidet? We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Hygiënisch. Een wandbidet bezorgt je na ieder toiletbezoek een extra schoon gevoel. Bovendien is reinigen met water aangenamer én hygiënischer dan het gebruik van ruw toiletpapier.
  • Ruimtelijk. Doordat een wandbidet aan de muur gemonteerd wordt, is de ruimte onder het bidet vrij. Dit bevordert de ruimtelijke sfeer in je badkamer. Wanneer je een kleinere badkamer hebt, is dit type bidet dan ook zeer aan te raden.
  • Eenheid. Een wandbidet in combinatie met een wandhangend toilet zorgt voor eenheid in je badkamer. Zeker als je voor een toilet en bidet van hetzelfde merk kiest.

De wandbidets van Sanidirect

Sanidirect beschikt over wandbidets van diverse kwalitatieve A-merken zoals Ben Sanitair, Duravit, Sphinx en Villeroy en Boch. Dit resulteert in een breed scala aan modellen. Heb je een moderne badkamer? Kies dan voor één van de strakke, rechthoekige modellen. Wanneer je het strakke karakter wilt doorbreken, kun je kiezen voor een rond of halfrond model. Zoek er vervolgens een bijpassende kraan bij uit en je bidet is helemaal compleet!

Bekijk de producten

Wil jij niet alleen genieten van een hygiënisch gevoel na een toiletbezoek, maar ook van een ruimtelijke sfeer in je badkamer? Dan biedt een wandbidet de uitkomst. Bekijk de verschillende modellen uit ons assortiment en kies het juiste wandbidet voor jouw badkamer uit. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en hoef je geen aanbetaling te doen.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!