Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Wat is een bidet?

Een bidet is een hygiënisch sanitair product. Het heeft de vorm van een lage wastafel en wordt vaak naast het toilet geplaatst, zodat je na een toiletbezoek op een frisse en hygiënische wijze je onderlichaam kunt reinigen. In plaats van toiletpapier wordt hierbij gebruik gemaakt van water.

Bidet toebehoren: hier kun je aan denken

Het assortiment bidet toebehoren van Sanidirect bestaat uit verschillende formaten bidetelementen. Daarnaast kun je kiezen uit bidetelementen voor zowel wandhangende als staande bidets. Alle bidet toebehoren zorgen voor een snelle en bovendien veilige montage. Hierdoor ben je verzekerd van een bidet dat jarenlang meegaat.

Aandachtspunten voor de installatie

Overweeg je een bidet in je badkamer te plaatsen? Denk hier dan al in een vroeg stadium over na en vraag advies. Voor het installeren van een bidet heb je namelijk extra aansluitingen nodig voor koud en warm water. Daarnaast moet er een extra afvoer worden aangelegd. Wanneer dit gebeurd is, kan het bidet eenvoudig geplaatst worden.

Bekijk de producten

Sanidirect heeft voor ieder bidet de juiste toebehoren. Bekijk ons complete assortiment en ontdek waarmee jij de installatie van je bidet compleet maakt. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is er geen aanbetaling nodig voor de levering.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!