Actievoorwaaden Time to shine! Gratis accessoire set t.w.v. €150,- .

Actievoorwaarden

Paasvoordeel: 10% korting op een complete badkamer!

Looptijd: vrijdag 17 april t/m zondag 30 april 2023 

Gedurende maandag 17 april t/m zondag 30 april 2023 organiseert Sanidirect, gevestigd aan de Gragtmansstraat 5, 5145 RA Waalwijk, de volgende actie: Time to shine; een gratis accessoire set t.w.v. €150 bij aankoop van een badkamer.

  1. De actie loopt als volgt. Kopers die in de actieperiode van maandag 17 april t/m zondag 30 april 2023 in één van de deelnemende Sanidirect filialen in Nederland of een andere door Sanidirect aangewezen locatie, een koopovereenkomst sluiten met Sanidirect, ontvangt bij aankoop van een badkamer een gratis Ben Rundo of Ben Torgetto accessoireset t.w.v. €150,-. De accessoiresets zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en te vinden onder deze artikelnummers: RUNTSGK, RUNTSGM, RUNTSBB, RUNTS, RUNTSBN, RUNTSMB, TORTSGK, TORTSGM, TORTS, TORTSBB, TORTSMB, TORTSBN.
  2. De actie is geldig op een complete badkamer vanaf €2750.

Slotbepalingen

  1. Wanneer je bezwaren tegen deze actie hebt, kun je deze kenbaar maken door een brief te sturen aan Sanidirect onder de naam: Complete badkamer + gratis Grohe regendouche, postbus 10012, 5140 DA Waalwijk. Je krijgt binnen drie weken bericht.
  1. Bij deelname aan de Actie door een minderjarige tot 18 jaar is de toestemming van een ouder noodzakelijk.
  1. Kopers gaan tijdens de actieperiode akkoord met deze actievoorwaarden. De actievoorwaarden zijn op de locatie aanwezig voor inzage.
  1. Deze actievoorwaarden gelden aanvullend op de algemene voorwaarden van Sanidirect.
  1. Sanidirect heeft het recht om de Actie te beëindigen of de regels, prijzen, voorwaarden, bepalingen en informatie naar eigen inzicht en zonder voorafgaande bekendmaking te wijzigen. Hiervoor kan Sanidirect op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld van schade door de deelnemers. De voorwaarden worden tijdens de looptijd van de Actie niet ten nadele van de deelnemer gewijzigd.
  1. Onder voorbehoud van kennelijke druk-, type- en zetfouten.

Privacy

Alle persoonlijke gegevens die aan ons verstrekt worden, zijn in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming opgeslagen in een gegevensbestand. Sanidirect behandelt deze gegevens uiterst zorgvuldig.