Wandpanelen

Wandpanelen zijn een makkelijke, snelle en voordelige manier om je douchewand op een stijlvolle manier te ‘betegelen’. Ook wanneer je bent uitgekeken op de huidige uitstraling van de badkamer zijn de wandpanelen de perfecte oplossing. Met de wandtegels creëer je in één handomdraai een nieuwe look. Je kunt ze zelfs over je huidige badkamertegels heen monteren, super praktisch! Ben jij benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van wandpanelen? Lees dan snel verder! Let op: niet alle Sanidirect winkels hebben wandpanelen in de showroom. Wil je deze komen bekijken? Neem dan vooraf even contact op met de winkel!

2 producten

2 producten

Voordelen van wandpanelen

Wandpanelen zijn panelen die je aan de muur bevestigd door middel van lijm of schroeven. Op deze manier tover je een geheel nieuwe stemming in de badkamer. Een voordeel van wandpanelen is dat de montage snel en soepel verloopt. De wandpanelen kunnen makkelijk over je huidige tegels heen worden geplakt, dit scheelt natuurlijk een hoop tijd vergeleken met het betegelen van je badkamer. Kortom, met de grote wandpanelen kun je in één handomdraai de badkamer bekleden. Daarnaast zijn de wandpanelen ook voegvrij, waardoor deze ook super makkelijk schoon te maken zijn. Vieze voegen zijn hiermee verleden tijd!

De mogelijkheden zijn eindeloos

De wandpanelen zijn beschikbaar in allerlei mooie designs en prints, waardoor deze altijd aan jouw wensen voldoen. Zo zijn de wandpanelen mogelijk met structuur oppervlak, hierdoor creëer je een speels effect en geef je het interieur net wat extra uitstraling. Ben je toch een liefhebber van een modern interieur? Dan staan de wandpanelen in een hoogglans design prachtig. Daarnaast zijn er ook diverse wanddecoraties mogelijk in de kleur mat zijdeglans. Deze afwerking brengt een kwalitatieve uitstraling met zich mee en voelt ook zacht en aangenaam aan. Mocht je graag wat badkamer inspiratie op willen doen, vraag dan eens ons magazine aan. Deze staat vol mooie badkamers, designs en de nieuwe trends.

Interesse in wandpanelen?

Ben jij enthousiast geworden over de voordelen van wandpanelen? Wij informeren je graag in onze showroom over de mogelijkheden. Goed om te weten: niet alle winkels zijn voorzien van wandpanelen. Om een teleurstelling te voorkomen, raden wij je aan om eerst even te bellen naar de badkamer showroom. Zo ben je er zeker van dat je wandpanelen in het echt kunt bekijken!